Ali so Srbi zvesti moški?
Ne, 06.08.2021 ob 16:00
Tisti, ki jih poznam, niso. Bi izkoristili vsako priložnost, kot da živijo zadnji dan. Ampak na ženo so pa tako ljubosumni, da še pogledati ne sme koga. Pač patriarhalna miselnost.
To je neka zatucana kvazi patriarharnost. Zame je ena od stvari patriarhata da si naucen da ne kvaris imena, ugleda in obraza druzine. Kako ga ne bos “zgoraj nasteto” ce si babjek. Kurvar. Zenskaros. Iz kere ugledne patriarhalne druzine ti bodo pa dali hcerko? Znani po tem da so kurbirji, da tepejo… Maltretirajo… Hh..
Sve su unistli… Ej tezka naloga me caka. Judi me nece… Dze cu sad naci??? Kako? Stari… Zajebano.
Merin, 06.08.2021 ob 16:08
To je neka zatucana kvazi patriarharnost. Zame je ena od stvari patriarhata da si naucen da ne kvaris imena, ugleda in obraza druzine. Kako ga ne bos “zgoraj nasteto” ce si babjek. Kurvar. Zenskaros. Iz kere ugledne patriarhalne druzine ti bodo pa dali hcerko? Znani po tem da so kurbirji, da tepejo… Maltretirajo… Hh..
Sve su unistli… Ej tezka naloga me caka. Judi me nece… Dze cu sad naci??? Kako? Stari… Zajebano.
Ti pa slabo poznaš patriarhalno družbo. Tam moški lahko vse, a se o tem ne govori, ženska pa lahko le tisto, kar ji je dovoljeno, ker če stori kaj, kar bi lahko po njihovem zaostalem mišljenju slabo vplivalo na ugled družine, se jo pribije na tnalo, jo linča, javno sramoti in izobci – v poduk drugim.
Patriarh, 06.08.2021 ob 16:16
Ti pa slabo poznaš patriarhalno družbo. Tam moški lahko vse, a se o tem ne govori, ženska pa lahko le tisto, kar ji je dovoljeno, ker če stori kaj, kar bi lahko po njihovem zaostalem mišljenju slabo vplivalo na ugled družine, se jo pribije na tnalo, jo linča, javno sramoti in izobci – v poduk drugim.
Ah ja… Drugace si vi to vse razlagate. Veliko vas je podleglo tej šemi. Temu razvrednotnjevanju cloveka. Vidis danes vecja budala si za vecjega carja te majo. Bolj nemoralno in destruktivno zivis vecji frajer si. Tooo!!! Ker bo vec popil.. Itd…
Se ne da vsega napisat. Nekje je tako kot pravis nekje malo drugace… Nekje so ponosni nekje se sramujejo…
Imas otroka… Ucis ga pravih vrednot itd… On ti pa z pocestnicami pohajkuje… Tam ga videvajo z kurbami… Vara zeno… Zame je to sramota. Zate ni? Kak bi rekel “to sine” tatin jebac
Forum je zaprt za komentiranje.