Ali so na črpalkah ( Petrol) res dobre plače?
Bi verjela, ja. Decembra lani sem pri frizerju sedela z eno, ki je dala na Petrolu odpoved in si dobila službo v Avstriji, ker je rekla, da za 1200€ ne bo opravljala tega dela. V Avstriji si je dobila službo v trgovini, se pravi brez nčnih, za 1500€. Se pravi, plače so tu nekje, študentje pa sploh ponavadi dobijo več.
lp
Avtorica sprašuje za grozdje, ti ji pa govoriš o “kosmuljah”…..
Petrol je v Sloveniji, ne v Avstriji. Zato tvoja primerjava nikakor ni na mestu. Govorimo o plači na Petrolu v Sloveniji, ne o plači prodajalke v Avstriji……
[/quote]
O bralnem nerazumevanje sploh ne bi……
Pusrtila je službo na Petrolu, kot je tudi zapisano, kjer je zaslužila 1200€ in si poiskala službo v Avstriji.
Avtorica sprašuje za grozdje, ti ji pa govoriš o “kosmuljah”…..
Petrol je v Sloveniji, ne v Avstriji. Zato tvoja primerjava nikakor ni na mestu. Govorimo o plači na Petrolu v Sloveniji, ne o plači prodajalke v Avstriji……
[/quote]
Si uspela sploh OŠ končati? Ker dvomim, da imaš s tako sposobnostjo razumevanja kaj več …
O bralnem nerazumevanje sploh ne bi……
Pusrtila je službo na Petrolu, kot je tudi zapisano, kjer je zaslužila 1200€ in si poiskala službo v Avstriji.
[/quote]
nejeveren
8 Maj 2020 12:55
Znanka mi trdi, da je imela njena hči kot navadna Prodajalka na Petrolu, še ko je delala preko študenta, 1500 na mesec. jaz ne verjamem. Je to možno?
daj prosim napiši, kje v gornjem – kopiran je seveda prvi, izvirni avtor (!) piše, da dela zdaj v Avstriji? Pa koronakristus, no…..
Kje točno v izvirnem sporočilu si to našla?
Kot izvirno sporočilo avtorja smatram prvi post te teme. Je tako?
[/quote]
Tole spodaj , ja- nikjer torej ne piše o “prodajalki na hrvaškem za primerjavo; je govora o delu na slovenskem Petrolu :
nejeveren
Znanka mi trdi, da je imela njena hči kot navadna Prodajalka na Petrolu, še ko je delala preko študenta, 1500 na mesec. jaz ne verjamem. Je to možno?
Tole spodaj , ja- nikjer torej ne piše o “prodajalki na hrvaškem za primerjavo; je govora o delu na slovenskem Petrolu :
nejeveren
[/quote]
Pa kdo je ta bolnik, ki se sam s sabo daje?
Forum je zaprt za komentiranje.