Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali so na črpalkah ( Petrol) res dobre plače?

Ali so na črpalkah ( Petrol) res dobre plače?

Znanka mi trdi, da je imela njena hči kot navadna Prodajalka na Petrolu, še ko je delala preko študenta, 1500 na mesec. jaz ne verjamem. Je to možno?

Bi verjela, ja. Decembra lani sem pri frizerju sedela z eno, ki je dala na Petrolu odpoved in si dobila službo v Avstriji, ker je rekla, da za 1200€ ne bo opravljala tega dela. V Avstriji si je dobila službo v trgovini, se pravi brez nčnih, za 1500€. Se pravi, plače so tu nekje, študentje pa sploh ponavadi dobijo več.
lp

Petrolove črpalke in franšize so namenjeni podkupovanju lokalnih politikov in veljakov. Da stvar nemoteno teče, mora pasti kakšna drobtinica ali kost tudi med rajo.

Avtorica sprašuje za grozdje, ti ji pa govoriš o “kosmuljah”…..

Petrol je v Sloveniji, ne v Avstriji. Zato tvoja primerjava nikakor ni na mestu. Govorimo o plači na Petrolu v Sloveniji, ne o plači prodajalke v Avstriji……

Petrol je v Sloveniji, ne v Avstriji. Zato tvoja primerjava nikakor ni na mestu. Govorimo o plači na Petrolu v Sloveniji, ne o plači prodajalke v Avstriji……
[/quote]
O bralnem nerazumevanje sploh ne bi……
Pusrtila je službo na Petrolu, kot je tudi zapisano, kjer je zaslužila 1200€ in si poiskala službo v Avstriji.

[/quote]

Si uspela sploh OŠ končati? Ker dvomim, da imaš s tako sposobnostjo razumevanja kaj več …

Zdaj pa mi je jasno zakaj ima Petrolovo črpalko vsaka malo večja vas. Tega po tujini ni. Kako pa to podkupovanje poteka?

O bralnem nerazumevanje sploh ne bi……
Pusrtila je službo na Petrolu, kot je tudi zapisano, kjer je zaslužila 1200€ in si poiskala službo v Avstriji.
[/quote]

nejeveren
8 Maj 2020 12:55

Znanka mi trdi, da je imela njena hči kot navadna Prodajalka na Petrolu, še ko je delala preko študenta, 1500 na mesec. jaz ne verjamem. Je to možno?

daj prosim napiši, kje v gornjem kopiran je seveda prvi, izvirni avtor (!) piše, da dela zdaj v Avstriji? Pa koronakristus, no…..

Si uspela sploh OŠ končati? Ker dvomim, da imaš s tako sposobnostjo razumevanja kaj več …
[/quote]

Navezuje se na izvirno sporočilo avtorja, samo v vednost….. Pa ni treba bit žaljiv/a sicer. Razumem, da imaš težave z razumevanjem prebranega.

Navezuje se na izvirno sporočilo avtorja, samo v vednost….. Pa ni treba bit žaljiv/a sicer. Razumem, da imaš težave z razumevanjem prebranega.
[/quote]

Kje točno v izvirnem sporočilu si to našla?
Kot izvirno sporočilo avtorja smatram prvi post te teme. Je tako?

Kje točno v izvirnem sporočilu si to našla?
Kot izvirno sporočilo avtorja smatram prvi post te teme. Je tako?
[/quote]

Tole spodaj , ja- nikjer torej ne piše o “prodajalki na hrvaškem za primerjavo; je govora o delu na slovenskem Petrolu :

nejeveren

Tole spodaj , ja- nikjer torej ne piše o “prodajalki na hrvaškem za primerjavo; je govora o delu na slovenskem Petrolu :

nejeveren

[/quote]

Pa kdo je ta bolnik, ki se sam s sabo daje?

Plače na Petrolovih pumpah so slabe, nekaj dodatka dobijo na dodatkih za nočne ter nedelje in praznike, še zmeraj pa so “primerne” izobrazbi, torej malo več kot minimalec.

Ja ne vem, če imajo 12 urne izmene po 4+€ na uro, lahko, če dela cel mesec. Če je pa nekdo tako delaven, da hodi 30 dni v mesecu za 12 ur na šiht, je plača še premajhna.

Petrol sodobno suženjstvo kar se pogojev tiče

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close