Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali so moški in ženske lahko prijatelji?

Ali so moški in ženske lahko prijatelji?

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 14.12.2021 ob 00:27

Zartrose izven profila, 13.12.2021 ob 21:36

Izključno in samo, če si nista fizično všeč. Še vsak, ki je bil kolega je hotel kaj več od mene-ali vezo ali dodatno kaj fizično. Jok brate odpade! Če me moški ne zanima za partnerja je uvrščen v kolegialne vode (ali pa enostavno nič) in kot tak pač ne pride do tistega zgoraj omenjenega. Pa tudi kako prijateljstvo je to, če potihem upa, da bo dobil kaj več?? Je treba takoj povedat kakšni so nameni.

Ni nujno. Prijatelj si lahko tudi v primeru da bi ti bilo sicer všeč kaj več – a se zavedaš, da nista partnersko kompatibilna – sta pa kompatibilna kot prijatelja. Človek se lahko tako marsikaj nauči.

Ne, če ji on taji, da hoče kaj več. In ne če še vedno ostaja v zraku ta želja po nekaj več pa četudi se zaveda da razumsko nista za skupaj. Sicer pa-če špilata kot prijatelja dobro, zakaj potem ne gresta skupaj? Verjetno zgolj zato, ker pri drugemu ne potegne fizična komponenta prvega.

rok-1, 14.12.2021 ob 00:24

Komot. Če sta ujemajoča se karakterja. Človek ima vedno lahko prijatelja – neglede na spol. Ni treba vedno in vsega gledati skozi oči spola.

Imel sem par dobrih prijateljic še iz otroštva in mladinskih let – in jih imam še vedno. Res se redko vidimo, a ko se, klepetamo še in še in se imamo prav dobro. Večinoma se razumejo tudi partnerji. Se najde tudi kakšna kolegica s faksa oz študentskih let, ki se še vedno krasno razumemo.

Če nisi obupan do te mere, da stalno travmiraš kako moraš naskočiti vse kar leze in gre – se da čisto v redu ločiti vloge kjer si prijatelj od vlog kjer si moški.

Zadnji stavek je pa še posebej spoštovanja vreden. Dobro si to ugotovil in zapisal, rok-1.

Tipično, kar tukaj berem. Ženske si ne prizadevajo za prijateljstvo z desci, samo oni se s tem hvalijo, vemo pa, kako slinasto to moško “prijateljstvo” potem izpade.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close