Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali si slaba oseba če imajo ženske slabo mnenje o tebi?

Ali si slaba oseba če imajo ženske slabo mnenje o tebi?

Torej, ko se družiš z ljudmi, imajo moški pozitivno mnenje o tebi, ženske pa večinoma samo udrihajo čez tebe.

Ali si potem slaba oseba, če napraviš tak negativen vtis na nasprotni spol? In bolj ko se trudiš, da bi ga odpravil, slabše je, bolj te mrzijo.

Prej si zaradi tega dobra oseba kot pa slaba

premalo informacij

po tem opisu gre lahko samo za prostitutko.

Sama ločim ženske na dva tipa – zaveznice in rivalke.

Medtem ko s prvimi brez težav sklepam in ohranjam dobre odnose, z drugimi to ni mogoče, saj so one tiste, ki se počutijo ogrožene, pri čemer jim jaz ne morem pomagati. Zato se jim, če je le možno, izognem, če to ni mogoče, pa se potrudim stoično sobivati. Če jih malo opazuješ, vidiš, da so take v družbi večine žensk, tako da njihovih potez že dolgo ne jemljem osebno. Prej se mi včasih malo smilijo, če je kakšna fejst žleht, znam pa tudi jaz pičiti nazaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne, 30.12.2021 ob 09:29

Prej si zaradi tega dobra oseba kot pa slaba

Glede na vprašanje, je bolj verjetno slaba oseba, ker dobra bi pomislila kako se drugače vede do žensk, da imajo vse povprek slabo mnenje o njem.

Vsak izrodek zna častiti pijačo v vaški pivnici svojim prijateljem, doma pa majhnega otroka pretepsti, ker je čevlje prerasel.

Večina tvojih prijateljev zabava primitivnost in neandertalsko obnašanje. Ste super družba. Se razumete, nasmejete…. in čudite zakaj vas ženske ne prenesejo 🙂

Zensk nihce ne razume. Sploh pa mi moski ne.

In kaj ti rečejo, ko jih vprašaš zakaj imajo takšno mnenje o tebi?

Ženske večino ljudi ne maramo. Smo zelo zamerljive

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close