Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali sem čudak ?

ali sem čudak ?

On trenira že 19 let. To s treningom je larifari.To tvoje leporečenje ne spremeni dejstva, d aon že 19 let brez uspeha rine v babe.

Ženskam enostavno ni všeč.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne vem, kako dolgo rine. Mogoče pa 15 let ni rinil nikamor. Od kod ti vlečeš te informacije? :)) Se pa strinjam, da očitno pristop ni najboljši. Tega pa se spremenit. Vendar sigurno ne tako, da se temu odrečeš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Očitno je 19 let mirno preživel brez seksa. Čemu ga zdaj prepričevati, da naj ustreza nekim klišejem?

Kako veš, da je bilo mirno? Ti ga očitno poznaš, ne bom več sploh komentiral. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma zakaj si vedno tako naporen?

Težko že ni bilo. Če nekaj rabimo, se za to potrudimo.

Pri tem tipčku gre očitno bolj za to, da ga žlahta zafrkava, zakaj je samski, pa družba, on se pa ne zna zase postavit in misli, da mora zdaj babo ujagat, da bo normalen.

In kaj ti bo morebitna “diagnoza”, da si čudak ?
Druge sprašuješ ali moraš kaj spremeniti pri sebi ?
To pomeni, da sploh ne veš kaj bi rad ?

Reče se vztrajen Spider. 😛
Če bi bilo tako enostavno, da bi se morali samo potrudit za tisto, kar rabimo, bi se imeli vse in bi vsi bili zadovoljni. Potruditi se pač včasih ni dovolj, ker se vsi trudimo na različne načine. Če se ti še tako trudiš splezati po strmem toboganu navzgor s copati, ki drsijo, gor pač ne boš prišel.

Napiši še kaj bolj čudnega o sebi. Najbolj čudno je, da pišeš kot bi uporabljal prevajalnik.:)

…po moje ,bi bilo dobro da sploh razmisliš ,če ti je sploh kaj do žensk,
ne predstavljam si takšnga posta :))
najbrž te tvoji domači in okolica prepričujejo da si čudak, silijo v nekaj kar tebi sploh ni……

Bi znalo biti, da je pojav tipov, ki kao pecajo ženske, ker okolica od njih to pričakuje, kar pogost. Potem pa ti tak tip po dolgih letih nesmiselnega početja pride sem vprašat, če je čudak, ker mu ne ratuje nekaj, do česar mu itak ni.

Psihotov je dosti po svetu, ne vem zakaj se eni tako čudite. Bolje, da tukaj sprašuje kot da v reali naletiš na takšnega klopa. Točno vidim njegov fris.

Ne, nikakor. Zakaj bi pa bil čudak?!
Kot ˝čudaka˝ te lahko definira tisti del populacije, ki je pod vplivom nekih ˝nebuloz˝ samooklicanih modrecev sodobne družbe, ki ti takoj servirajo seznam reči, ki so sprejemljive in ki to niso. Vendar – kdo pa pravi, da imajo prav in da lahko ocenjujejo druge?! A te res tako dobro poznajo?! Jasno da ne.
Vsakdo ve zase in sam se najbolje poznaš. Če ti samskost ne dela preglavic, potem je vsaka skrb odveč.
Po pisanju sodeč ni razloga, da si primerne punce ne bi mogel dobit.

Lep pozdrav

Če nekdo pride tako daleč, da se že na glas sprašuje ali je čudak ali ne, je na dobri poti, da sigurno je. Tukaj mu le pomagamo, da nima več dileme in trenutnih nihanj, da morda ni.

po moje si no…tko bl k ne čudno bitje, da te vsaka skensla… ahhh ka češ…život je borba 😀

sem na ona on , badoo ,jaz in ti in nič in res ne razumme vec zensk ter ni cudno da je tok lezbik in pedrov ker ste zenske prevec vzvišane in pričakujete princa na belem konju

GAZELA IMAS KONTAKT ? TI SI PO MOJEM OK VIDT

Tudi jaz sem na Ona on in na Badoo.
Moram reč, da mi res ni v domeni videz, samo eni moški imajo tako slabe fotografije, da te res ne pritegnejo. Zagotovo v resnici izgledajo boljše, tja pa dajo kar eno fotko iz najslabšega zornega kota. Zaradi razmetanega ozadja, prevelikega jopiča, zgoraj brez, povdarjenega pivskega trebuha, s pivom v roki, eni celo z rinko in podobno res ne pritegnejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close