ali sem čudak ?
Ne vem, kako dolgo rine. Mogoče pa 15 let ni rinil nikamor. Od kod ti vlečeš te informacije? :)) Se pa strinjam, da očitno pristop ni najboljši. Tega pa se spremenit. Vendar sigurno ne tako, da se temu odrečeš. :))
Kako veš, da je bilo mirno? Ti ga očitno poznaš, ne bom več sploh komentiral. :))
Ma zakaj si vedno tako naporen?
Težko že ni bilo. Če nekaj rabimo, se za to potrudimo.
Pri tem tipčku gre očitno bolj za to, da ga žlahta zafrkava, zakaj je samski, pa družba, on se pa ne zna zase postavit in misli, da mora zdaj babo ujagat, da bo normalen.
Reče se vztrajen Spider. 😛
Če bi bilo tako enostavno, da bi se morali samo potrudit za tisto, kar rabimo, bi se imeli vse in bi vsi bili zadovoljni. Potruditi se pač včasih ni dovolj, ker se vsi trudimo na različne načine. Če se ti še tako trudiš splezati po strmem toboganu navzgor s copati, ki drsijo, gor pač ne boš prišel.
Ne, nikakor. Zakaj bi pa bil čudak?!
Kot ˝čudaka˝ te lahko definira tisti del populacije, ki je pod vplivom nekih ˝nebuloz˝ samooklicanih modrecev sodobne družbe, ki ti takoj servirajo seznam reči, ki so sprejemljive in ki to niso. Vendar – kdo pa pravi, da imajo prav in da lahko ocenjujejo druge?! A te res tako dobro poznajo?! Jasno da ne.
Vsakdo ve zase in sam se najbolje poznaš. Če ti samskost ne dela preglavic, potem je vsaka skrb odveč.
Po pisanju sodeč ni razloga, da si primerne punce ne bi mogel dobit.
Lep pozdrav
Tudi jaz sem na Ona on in na Badoo.
Moram reč, da mi res ni v domeni videz, samo eni moški imajo tako slabe fotografije, da te res ne pritegnejo. Zagotovo v resnici izgledajo boljše, tja pa dajo kar eno fotko iz najslabšega zornega kota. Zaradi razmetanega ozadja, prevelikega jopiča, zgoraj brez, povdarjenega pivskega trebuha, s pivom v roki, eni celo z rinko in podobno res ne pritegnejo.
Forum je zaprt za komentiranje.