Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali se Simonov zaliv plača tudi po 16-ih?

ali se Simonov zaliv plača tudi po 16-ih?

Dejte mi pomagat Izolani in obiskovalci plaže. Danes bi peljala skupino otrok v Simonov zaliv na tobogane, vendar berem, da je plaža plačljiva, parking itak vem. To me pride več kot 25 eur, pa še peš bi šli čez Marino in Delfina v tej vročini, tako, da se slučajno ne bi potem vsi žalostni vrnili, ker potem še pizza in plačljiv tobogan, mimogrede še to, če kdo ve koliko je en spust? sem ob malo premoženje. Navadno se kopamo na svetilniku, ki je bližje našemu apartmaju. Ali je morda tudi letos po 16-ih zastonj? malo čudno, verjetno komaj tam po 18-ih? Hvala, hvala, hvala, hvala,…:)

Živjo,
Že nekaj let nisem bila v Simonovem zalivu. Kolkr se spominjam, je blo ja za plačat, sam če si bil domaćin, si šel kar mimo, ker so imeli domačini kao brezplačno. Zdej nimam pojma kako je….
Glede tobogana, se pa spomnem da sem pred mesecem in pol šla tam mimo in ni deloval. Bil je ves zaruznjen, bazen poln smeti….če so ga popravili svaka čast.
Upam, da dobiš željene info, jaz sem sam mal pokomentirala.

Imejte se lepo v naši lepi Izoli.

ciao

Mal sem čudno napisala…
Že nekaj let se nisem KOPALA v Simonovem zalivu… 🙂

hecno ne, pa Izolanka ali Izolčanka …kakor koli 😉

A ni bilo ravno pred dnevi na tv, da je to pobiranje vstopnine za kopanje nezakonito?!?

Bi rekla, sej je voda tako svinska tam…na sploh povsod….
jadna naša obala

jadna naša obala[/quote]

me prav zanima , kdaj si bila nazadnje! voda je kristalno čista !

Hm, v nedeljo nekako ni bila. Tako da…

jadna naša obala[/quote]

me prav zanima , kdaj si bila nazadnje! voda je kristalno čista ![/quote]

Žal,

Ampak verjetnost da je voda kristalno čista je sam zelo zgodaj zjutraj, ker se pol zaradi toplote in tokov, vse dvigne gor!!!!
In kristalno čista je sam navidezno….svinjska je da buh pomagej….

kar se pa našega obrežja tiče, obale torej….svinjarija povsod, katero puščajo za sabo večinoma v tem trenutku, slo kompalci…

sramota, kako znamo čuvat to našo bogo obalo….

smo bili prejšnji vikend. V petek nismo rabili plačat v soboto pa. 2.50€ na osebo. Smo se obrnili in šli k svetilniku. Naslednjič ko gremo in to bo kmalu, če mi kdo reče da je vstopnina, najprej zahtevam šefa, nato pa poklicem inšpekcijo. Plaža je javna površina in ni plačljiva. To je tako kot da moraš plačati da lahko hodiš po pločniku.

Zahtevaj šefa, inšpekcijo in samega predsednika. Se bodo vsaj fajn nasmejali. Plaža je še kako lahko plačljiva. Prost mora biti samo prehod ob obali mimo plaže. V tem primeru te lepo prijazno pospremijo in vljudno opomnijo, ko se želiš na plaži zaustaviti. Po zakonu pa res velja, da mimo te morajo pustiti brez plačila. V bistvu je problem samo v tem, da je vstopnina prenizka in je še vedno prevelika gužva saj urejenost, tuši, igrišča itn pa vsem pašejo. Zastonj se pa lahko kopaš na skalah, brez tuša in ostale komoditete.

Mi smo bili tam konec junija, plačat je treba najprej parkirnino – 5 € in nato še vstopnine za plažo, pa tobogan se tudi posebej plača.

Zahtevaj šefa, inšpekcijo in samega predsednika. Se bodo vsaj fajn nasmejali. Plaža je še kako lahko plačljiva. Prost mora biti samo prehod ob obali mimo plaže. V tem primeru te lepo prijazno pospremijo in vljudno opomnijo, ko se želiš na plaži zaustaviti. Po zakonu pa res velja, da mimo te morajo pustiti brez plačila. V bistvu je problem samo v tem, da je vstopnina prenizka in je še vedno prevelika gužva saj urejenost, tuši, igrišča itn pa vsem pašejo. Zastonj se pa lahko kopaš na skalah, brez tuša in ostale komoditete.[/quote]

25 metrov od plaže si lahko in če se bom jaz ustavila in tja postavila brisačo ter se šla kopat pa me bo zaradi tega nekdo podil stran, bom poklicala policijo.

“Priobalno zemljišče sega najmanj 25 metrov od meje obale v notranjost in ni važno, ali je javna ali zasebna last. ‘V obeh primerih je treba omogočiti prost dostop do vode za kopanje ali prehod ob vodi,”

ne Izolan in ne Izolčan… sedaj smo Izoljani! Kdor tega ne menja vsaj 1x na 10 let, je navaden luzer. V Izoli je plaža plačljiva, ker se tam lahko stuširaš. No, sedaj ko ste nam porabili vso vodo, bi morali vstopnino povišati še za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

V nedeljo smo bili tudi mi. Za vikend je seveda malo gužvice ob obali in med drevesi, med tednom pa baje ne.
Parkirnina za cel dan 5€ po 14. uri je 3€.. Prostora ogromno. Odrasel vstopnina 2.50. Nam otrok stara 6 in 3 niso nič računali.
Tobogan obratuje, ne vem pa koliko sploh stane.
Ob 18h ko smo odhajali ni bilo nikogar več, ki bi kasiral. Tako da po določeni uri po moje ne čakajo več.
Je pa tam tudi reševalec, ki najbrš ni zastonj tam.

Vstopnini se da po moje tudi zelo enostavno izognit, če se ti ljubi malo več pešačit.

Se pa še največkrat vrnemo ravno na to obalo. V Portorožu ni nič sence in moraš še senčnike najemat. Parkiranje za cel dan je tudi dražje. V žusterno smo najprej mislili it, pa je bilo že parkirišče čisto polno. Fiesa ima ponavadi isti problem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close