Ali se radi poljubljate?
soft, 16.02.2022 ob 23:27
EH, 16.02.2022 ob 12:58
soft, 16.02.2022 ob 12:53
Če sta že 20 let skupaj vama gre očitno že tako zelo dobro. Sta našla nek vajin način. Naj vama traja..
Ja, res je… 22 let skupaj, ko dodam dve leti preden sva se poročila..
Res, je našla sva nekakšno najino nitko ki naju pelje naprej… seveda ni bilo vedno lahko … da se če je volja in strast ki nekako traja..
hvala za lepe želje.. tudi tebi naj traja do zlate poroke.. in še dalj…
Hvala 🙂 to je tudi cilj.. priti do konca poti z enim in edinim. Res je, ni vedno lahko, a kjer je prava ljubezen in volja, se najde rešitev za vse..pa veliko poljubov 🙂
Pozdravljena… 🙂
Ja.. hvala za lepe želje… hihhi včeraj zvečer, mehko nežno, vlažno in sočno dolgo poljubljanje več kot 20 min .. te skoraj raznese… pol pa…ne more biti slab sex… Slab je takrat ko eni hitijo.. da je čimprej opravljena naloga.. 🙂
Softi 🙂 tudi tebi lep dan in veliko mehkih nežnih poljubov.. naj traja.aaaaaa
Spomnim se kot najstnica, ko še nisem imela izkušenj s tem, me je skrbelo ful enih stavi, če se bom znala itd. Potem mi je bilo všeč, s pravim fantom sem doživljala metuljčke, zdaj ko sem odrasla in v resnem partnerstvu pa se mi lupčkat sploh ne da več. Včasih me moti špikanje brade (prej tega sploh nisem imela za mar), motijo me otečene ustnice če se dalj časa… Ne vem, pri meni se je žal to izpelo. Ne da se mi. Se pa rada objemam.
Forum je zaprt za komentiranje.