Ali se radi poljubljate?
Ja… jaz se zelo rad mehko, nežno, počasi z užitkom poljubljam .. seveda pa si more želeti tudi ženska…. :), me to omamlja…..
Če kakšna pogreša to.. .. javi se.. haha, sporten47@gmail.com
soft, 16.02.2022 ob 11:12
Mmm..skadko
To sem rekla..tako,ene 20 let nazaj. Zelo rada se poljubljam, a to je že predigra zame, čisto me podžge, če to traja mal dlje. Metuljčki, dinozavri, ni da ni..
Ja, se strinam s teboj.. te omamlja in podžge meni je to en lepših početji …
hihih fajn bi bilo to obnoviti da se le ne pozabi a ne 🙂
Sporten47, 16.02.2022 ob 12:20
Ja, se strinam s teboj.. te omamlja in podžge meni je to en lepših početji …
hihih fajn bi bilo to obnoviti da se le ne pozabi a ne 🙂
Midva z možem to redno obnavljava, se izredno dobro poljublja in kar komaj čakam da pride domov, da ga kušnem. Nekje sem prebrala, da se sproščajo hormoni sreče ob poljubljanju..mislim da bo kar držalo
soft, 16.02.2022 ob 12:29
Midva z možem to redno obnavljava, se izredno dobro poljublja in kar komaj čakam da pride domov, da ga kušnem. Nekje sem prebrala, da se sproščajo hormoni sreče ob poljubljanju..mislim da bo kar držalo
Ja, lepoo, lepooo. to drži glede hormonov sreče..
Pri nas doma pa se ne poljubljamo več redno.. občasno…
se pozna ko si 20 let poročen…
EH, 16.02.2022 ob 12:42
Ja, lepoo, lepooo. to drži glede hormonov sreče..
Pri nas doma pa se ne poljubljamo več redno.. občasno…
se pozna ko si 20 let poročen…
Saj sva midva tudi. Sva pa oba bolj crtljive narave. Ves čas se dotikava in crtava. Potem te pa eno potegne drugo..
soft, 16.02.2022 ob 12:46
Saj sva midva tudi. Sva pa oba bolj crtljive narave. Ves čas se dotikava in crtava. Potem te pa eno potegne drugo..
woow mw vesli… pri nas tudi, sam da moja tako reče, dej me zmasiraj.. tam me boli pa tam.. ne, ne, ne tam.. itn.. haha… odvisno od lune haha
Ja napiši navodila da dam naši za prebrati hihih.. ( hec)
soft, 16.02.2022 ob 12:53
Če sta že 20 let skupaj vama gre očitno že tako zelo dobro. Sta našla nek vajin način. Naj vama traja..
Ja, res je… 22 let skupaj, ko dodam dve leti preden sva se poročila..
Res, je našla sva nekakšno najino nitko ki naju pelje naprej… seveda ni bilo vedno lahko … da se če je volja in strast ki nekako traja..
hvala za lepe želje.. tudi tebi naj traja do zlate poroke.. in še dalj…
(https://youtu.be/Zz9z7pW6s_Y) starčki zgledate talole?
Anonimno 10016, 16.02.2022 ob 15:36
(https://youtu.be/Zz9z7pW6s_Y) starčki zgledate talole?
Yucky.
Tako lepo temo greš s prikazom polžjega slinjena uničt.. ?
EH, 16.02.2022 ob 12:58
Ja, res je… 22 let skupaj, ko dodam dve leti preden sva se poročila..
Res, je našla sva nekakšno najino nitko ki naju pelje naprej… seveda ni bilo vedno lahko … da se če je volja in strast ki nekako traja..
hvala za lepe želje.. tudi tebi naj traja do zlate poroke.. in še dalj…
Hvala 🙂 to je tudi cilj.. priti do konca poti z enim in edinim. Res je, ni vedno lahko, a kjer je prava ljubezen in volja, se najde rešitev za vse..pa veliko poljubov 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.