Ali se ličite? Vsak dan ali samo kdaj?
Ja, to je res zoprno, če je nekdo tako napudran, da je že kar oranžen ….
Jaz imam najraje Isa Dora, se tako lepo namažejo, nič se ne svaljka oz. ni suh, lepo mazav je. Odtenek ima pa vsaka drugače, najboljše, da greš v trgovino in sprobaš kateri ti najbolje ustreza. Če imaš temnejšo polt je lahko temnejši, a ne preveč, če si bolj svetle polti pa svetlejši. Potem pa še obvezno lica poudariti, da nisi skoz enakomerno napudrana. Malo temenjša ali rdečkasta lica morajo biti.
Faco povaljaš po zemlji pa imaš lep odtenek terracotte Usta si naličiš tako, da pomočiš ustnice v refošk in ga pol še rukneš zraven 2 deci. Trepalnice- beljak spustiš čez dimnik, da se saje gor naberejo (pride kot silikonska obloga). Sence na očeh pa odvisno kakšen odtenek hočeš. Modra- te nekdo useka s pestjo, zelena – počakaš, da modrica popusti in se potem prelije v njo….
:)))))))))))))))))))))))))
Se ličim, včasih manj, včasih več. Kakor mi je, samo puder in maskara ter glos, če pa mi je pa še senčilo za oči, črtalo… Včasih pa tudi nič, ali pa samo puder,da prekrije nepravilnosti. Odvisno do volje. Kreme pa uporabljam dnevno, to zame spada pod osebno higieno ne ličenje.
Hahaha, a ti to resno? Ves dan si doma, potem greš v kopalnico in vržeš nase puder pa senčilo pa maskaro pa šminko, pol pa neseš smeti ven?! Za crknit smešno:-)))))))))))))))))))))
Za avtorico: jaz se (žal) ličim vsak dan za v službo, čeprav se mi ne da in se raje ne bi. Če ne grem v službo, se ne ličim. Izjemoma za kakšen večerni izhod. Za trgovino, sprehode, kavice, obiske prijateljev ne. Se mi ne da niti mi ni treba.
Forum je zaprt za komentiranje.