Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali se ličite? Vsak dan ali samo kdaj?

Ali se ličite? Vsak dan ali samo kdaj?

Imam probleme s kožo in se zato, ŽAL, ne ličim.
Že dolgo pa iščem: maskaro, po kateri se mi ne bi solzile in nabuhle oči in puder, ki moji občutljivki ne bi škodil – prosim vas za konkretne nasvete oz. izkušnje :))) Hvala.

Ja, to je res zoprno, če je nekdo tako napudran, da je že kar oranžen ….

Jaz imam najraje Isa Dora, se tako lepo namažejo, nič se ne svaljka oz. ni suh, lepo mazav je. Odtenek ima pa vsaka drugače, najboljše, da greš v trgovino in sprobaš kateri ti najbolje ustreza. Če imaš temnejšo polt je lahko temnejši, a ne preveč, če si bolj svetle polti pa svetlejši. Potem pa še obvezno lica poudariti, da nisi skoz enakomerno napudrana. Malo temenjša ali rdečkasta lica morajo biti.

“Ličenje je lahko zelo vpadljivo, ali pa zelo naravno.”

Kaj je to naravno ličenje? Ličenje je umetno v vsakem primeru.

Faco povaljaš po zemlji pa imaš lep odtenek terracotte Usta si naličiš tako, da pomočiš ustnice v refošk in ga pol še rukneš zraven 2 deci. Trepalnice- beljak spustiš čez dimnik, da se saje gor naberejo (pride kot silikonska obloga). Sence na očeh pa odvisno kakšen odtenek hočeš. Modra- te nekdo useka s pestjo, zelena – počakaš, da modrica popusti in se potem prelije v njo….

… katero linijo dekorativne kozmetike z BDIH certifikatom?

Če si iz LJ, se morda kdaj oglasi tukaj in preizkusi katerega izmed njihovih testerjev:

:)))))))))))))))))))))))))

Se ličim, včasih manj, včasih več. Kakor mi je, samo puder in maskara ter glos, če pa mi je pa še senčilo za oči, črtalo… Včasih pa tudi nič, ali pa samo puder,da prekrije nepravilnosti. Odvisno do volje. Kreme pa uporabljam dnevno, to zame spada pod osebno higieno ne ličenje.

kaj pa pol še ostane od ličenja?

nikol nič na ksiht niti kreme, čistilnih zadev, žajf, 0 od nič. samo voda se dotakne moje kože na faci. mi nič ne fali 🙂 baje sm prou lušna tko pravjo 😮 leta pa skrivam za 10 …

vsak dan -svincnik za veke-oci,maskara,sminka redko,vazalin je zakon
kadar sem doma se ne licim.grem pa vsak teden k frizerju

Svinčnik za okrog oči in maskara sta mi tako samoumevna zjutraj, kot pa umivanje zob 🙂

Če grem od doma, pa še kaka senčka na vekah, odvisno od priložnosti (služba, zvečer…), včasih tudi eyeliner.

Pudra ne uporabljam nikoli, šminko zelo redko, tudi skoraj nikoli.

Ja, praktično vsak dan, ker sem zelo redkokdaj cel dan doma, v stanovanju (ali pa, da grem samo na sprehod…). Make up je pa povsem odvisen od dneva… Si pa vsak dan naličim oči (črn svinčnik, maskara), pa kak lip gloss ali šminko dam gor. Ostalo kakorkdaj.

Doma nisem nikoli naličena, tudi za trgovino se ponavadi ne. Ličim se le za v službo in če grem zvečer ven. Pa še to tako, da večina niti ne opazi, da imam kaj na sebi.

Hahaha, a ti to resno? Ves dan si doma, potem greš v kopalnico in vržeš nase puder pa senčilo pa maskaro pa šminko, pol pa neseš smeti ven?! Za crknit smešno:-)))))))))))))))))))))

Za avtorico: jaz se (žal) ličim vsak dan za v službo, čeprav se mi ne da in se raje ne bi. Če ne grem v službo, se ne ličim. Izjemoma za kakšen večerni izhod. Za trgovino, sprehode, kavice, obiske prijateljev ne. Se mi ne da niti mi ni treba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close