Ali se ličite? Vsak dan ali samo kdaj?
Uf, sploh ne vsak dan. Za na faks samo malo korektorja na podočnjake in maskara. Enako velja, če grem kam tak čez dan, npr. kofetkat, kino, shoping s kolegico, študentsko delo…
Zvečer pa ponavadi temu dodam še malo pudrčka na lička (hitro zafarbam, še posebej, če pijem tardečga 🙂 pa svinčnik in eyeliner.
Senčke na oči le redkokdaj, blusha ne rabim, šmink ne maram.
No jaz pa takole…vsak dan puder, ličnice, veke, maskara…
Ni mi boljšega občutka ko se recimo, če grem po službi v kakšno trgovino, pogledam al v ogledalo, izložbo in sem sama s sabo zadovoljna..sem si všeč…res…
tko da če se mi zjutraj recimo ne da namazat..se samo spomnim kaj pa ko se bom pogledala v “špegu” v službenem Wc- ju….mi bo prec žal. Kozmetike pa s sabo ne nosim.
Jaz se namažem za vsak vstop v civilizacijo 😉 služba, pjačka, kino, šoping…
Imam pa puder v prahu, ki se skoraj ne opazi, popravi pa ful polt, pa še neka natur varianta je, maskara in črn svinčnik, pa labelo na ustnice in sem si všeč.
Poleti pa grem dvakrat, trikrat v solarij in imam ravno normalno barvo na faci pa uporabim samo maskaro, balzam in barvico.
Ker sem res blede polti bi pozimi brez pudra prestrašila pol mesta 😉
Tud moški se pudramo(jaz mam korektor)…kakšen mozoljček, pa razpokana žilca(alkohol?), podočnjaki,itd…
Za obrazno kremo imam kar kvaliteten bodymilk, saj je v bistvu to isto sranje kot krema za obraz…
Ponavadi sem pa na koncu pred težko izbiro kater parfum od osmih naj uporabim…
Forum je zaprt za komentiranje.