Ali se lahko gremo kopat v toplice?
Zmedena140, 13.12.2021 ob 23:29
Nisem bila nikjer zadnji dve leti, da bi se to spraševala, pa ob vseh spremembah sem res zmedena, ampak povejte mi – ali se lahko gremo kopat v toplice samo s testom? Pač nisem cepljena.
Nisem vedla, da mi je to objavilo. Se opravičujem za dvojno objavo istega.
JA, seveda lahko greš, pogoj je PCT. Mi z otoci skoz hodimo, nikjer nobenih okužb. Ne vem od kje ideja o okužbah?????
Okùžbe so tam, kjer vladi najbolj odgovarja. Trenutno v tehničnih trgovinah in trgovinah z oblekami ter seveda vzunaj na štantih.
V živilske trgovine virus nima vstopa. Tam si najbolj varen.
Ne bodi debilna, 14.12.2021 ob 09:18
JA, seveda lahko greš, pogoj je PCT. Mi z otoci skoz hodimo, nikjer nobenih okužb. Ne vem od kje ideja o okužbah?????
Okùžbe so tam, kjer vladi najbolj odgovarja. Trenutno v tehničnih trgovinah in trgovinah z oblekami ter seveda vzunaj na štantih.
V živilske trgovine virus nima vstopa. Tam si najbolj varen.
Prav tako očitno poleti ni imel virus vstopa v slovenske počitniške destinacije, ko je bilo treba vavčerje vnovčevat, da odločujeočim ne bi bilo treba koronskih paketov za propadanje tudi te veje takrat odobrit.
Ja, virusi nimajo očitno dovoljenega vstopa niti v lekarne … Pa v lekarno greš velikokrat iz razloga pomagati obolelemu ali pa če si sam slabega počutja, pa ti nihče ne more prinesti zdravil 🙂
Pa vremensko kovid napovedovanje raznih IJS in Kemijskega inštituta…
Jasno, vse greš pa na lastno odgovornost – tvegat, ali boš pobral viruse, ali ne 😛 Zdaj pa bodi pameten,. če si lahko.
Forum je zaprt za komentiranje.