Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali še imate studio v Brežicah

Ali še imate studio v Brežicah

Spoštovani!

Zanima me ali še imate studio v Brežicah. Namreč pred dvemi ali tremi leti sem bila pri vas na striženju.
V imeniku vas ne najdem, internet ne da nič pametnega ali pa jaz nisem tako pametna.
Vem, da sva se takrat pogovarjali in omenili ste mi, da se mislite preseliti v Avstralijo zdaj pa vas ne najdem nikjer…

lp, romi

A tako, sele po dveh ali treh letih se spomnes na nas:-):-)!?
Ja res sem se preselila na daljnjo celino in salon ne obratuje vec, a na forumu sem se vedno ohranila svetovanja kar mi je v veselje.
lp alenka

Pozdravljeni!

Me veseli, da ste uresničili tisto kar ste si želeli in upam, da ste zadovoljni.

Nisem pozabila na vas, imam nekaj kar me vsako jutro mene in hčerko spominja na vaš studio- enkratna krtača za razčesavanje (le kje bi lahko še dobila eno???)
Situacija je takšna, da imam spet dolge goste naravno kodraste lase (do sredine hrbta) in sem noseča – pa sem se odločila da zopet skrajšam lase, da mi bo lažje. Vam sem se prepustila in bila sem zelo zelo zadovoljna.
H komu naj pa zdaj grem 🙁 .

Me veseli, da ste še ohranili stik z nami.

lp, romi

Zivjo,

Krtaco se da kupiti pri frizerjih kjer se ukvarjajo s podaljsevanjem las ali v frizerski drogeriji v BTC-ju v Ljubljani.
Kam k frizerju? Meni se zdi, da je izbor pester ob poplavi frizerskih salonov:-)
Koga bi priporocala pa zal ne vem. Bo treba poizkusiti in se prepustiti. Verjamem , da jih je dovolj dobrih.
Me veseli, da ste bili zadovoljni z uslugami nasega studia in da nas niste pozabili.
Veliko srece, alenka

draga gospa Alenka,
vso sreco v Avstraliji! Upam, da vam gre dobro!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close