Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali s partnerjem kaj kričita drug na drugega?

Ali s partnerjem kaj kričita drug na drugega?

On name še nikoli, jaz pa tudi nisem nikoli ravno kričala nanj, se pa spomnim, da sem povzdignila glas. Na splošno nisem kolerik, tako da to ni nek problem. Se pa strinjam, da besede lahko zelo bolijo tudi potiho izrečene in ne obsojam, tudi če kje kričita partnerja med seboj. Ni nujno, da jima stvari ne funkcionirajo.Poznam par, ki je kao zelo uglajen, na zunaj spoštljiv drug do drugega, za zaprtimi vrati pa mozakar totalni psihopat…pa nikoli ne slišim, da bi kričala en na drugega.

Kričeči praviloma izberejo osebo, za katero domnevajo, da nimajo moči, da bi jim škodovala ali vrnila na enak način. Pred nadrejenimi so sladki in tihi kot miške.

Odgovor na objavo uporabnika
Srce125, 21.08.2025 ob 16:00

Kričeči praviloma izberejo osebo, za katero domnevajo, da nimajo moči, da bi jim škodovala ali vrnila na enak način. Pred nadrejenimi so sladki in tihi kot miške.

Ja, tudi takšne kričače poznam. To so bullyji. In so povsem drugačna vrsta od ljudi, o katerih govorim jaz.

Firbec matra, kako gluhonemi kričijo drug na druzga, ker govorijo z rokami, začnejo bolj intenzivno gestikulirat?

Drugač se je pa izziv tudi v drugem jeziku kregat, eni avtomatsko na svoj jezik prešaltajo, tudi če ga drugi ne razume.

Je pa to, menim, tudi od osebe odvisno, ene ženske so zelo občutljive na vsak dvignjen glas in moraš to upoštevat, enim se zdi, da je pa treba sem pa tja tudi malo bolj živahno stvari predebatirat in tudi s tem pokazat, da ti je mar, da še nisi tam, da se niti kregaš več ne, ker je vse mrtvo.

So pa valjda vedno meje, kako glasnó in s kakšnimi besedami.

.https://www.youtube.com/shorts/BWtPsgE0mdc

Ja kricim, vcasih bolj, zadnje case ne. Kricim Ker partner misli, da je pojedel vso pamet sveta, ker se pocutim neslisano, takrat. Ker trdi nekaj, da ima prav in vem da nima. Zato nisem tiho.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close