ali res vsi moški varajo?
ena največjih napak naše družbe je ravno posploševanje, metanje vseh v isti koš.
verjemi – tudi črne ovce smo, ki ne prevzamemo vseh družbenih navad ;>
[img]http://i1.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/590/draft_lens10520451module119422281photo_1284395274black-sheep-tshirt_design[/img]
Frillox darling, samo miljonkrat sem tu vprašala, kako veš, da človek ne vara, pa vse rečejo, da bi vedele, da so si blizu, da je njihov ljubeč, po 30 letih še vedno vsak dan ali pa vsaj trikrat ne teden seksajo, si povejo, da se ljubijo, ni da ni.
Če maš iq vsaj tam nekje 60, lahko zaključiš, da če jih večina vara, večina partnerjev pa tega ne ve, da ti ne preostane drugega, kot da vse vržeš v koš varalic, izvrstnih lažnjivcev, ljudi, ki živijo zlagana življenja in da to ni posploševanje temveč pravilo, zakonitost družbe 2010.
ja saj ko sem prišel na MON, se je podrla moja predstava o medsebojnem sožitju med partnerji v katerega sem verjel prej, nisem vedel da je toliko spletk ter prekrivanja med slovenskimi pari.
saj me ne moti če oba seksata še z drugimi, ako je taka stvar dogovora.
… da je tako, kot pravi FriLLox. Kajti le tisti, ki uspejo izstopiti iz množice, uspejo tudi kaj pomembnega doseči.
Drugače pa poznam moške, ki ne varajo in precej takih, ki varajo – v slednjem primeru so njihove žene bolj ali manj cankarjansko naravnane in jim “fasada” (t.j.izgled srečne družine) pomeni več kot ukvarjanje z možem ali celo lastna sreča.
To, kar pred mano skoraj vsi tule trdijo, ni res. Po anonimnih anketah v raznih drzavah zahodnega tipa, resda nad polovica moskih kdaj v zivljenju svojo zensko ( svoje zenske) prevara. Pri zenskih je procent nizji, a se priblizuje moskemu.
A da bi to redno poceli, da bi bil to stil zivljenja, je pa lastnost izrazite manjsine. V glavnem manj kot cetrtine. Malo je tudi ljudi, ki jim je tak stil sprejemljiv in velika vecina zvez v tem primeru fizicno razpade, ali pa ostane kot custveno prazno vegetiranje enega ob drugem zaradi golih interesov.
Skladna monogamna zveza moskega in zenske je se zmeraj tako prevladujoca zelja vecine ljudi kot tudi zazelena druzbena oblika obnasanja.
Če berem mon in sklepam po njemu, dobim občutek, da je varanja veliko.
Celo, da smo tisti, ki ne varamo, slabiči in da nimamo prilike:))
V realnem življenju tudi poznam nekaj parov, ki varajo. In še več, ki tega ne počnejo. Ki jim predstavlja zvestoba visoko vrednoto, ki je ni za zapravit zaradi enega skoka čez plot. Mednje spadava tudi midva z možem. In upam, da tako tudi ostane.
Menim, da vara vsak, ki mu je to interes. Ne glede na videz, status, ne glede na lepoto partnerja, ne glede na to kakšen poklic opravlja…kdor želi bo varal, vedno bo našel pot….
Lep večer
Forum je zaprt za komentiranje.