Ali res varajo vsi moški..
saj tudi kakšno žensko mnenje ne bo odveč, vsaj predvidevam, da ne 🙂
jaz osebno mislim, da ne varajo vsi moški in da ne varajo samo moški, ampak tudi ženske.
seveda so moški, ki svojo žensko tako ljubijo, da drugih še pogledajo ne, kaj šele, da bi drugim dajali neke signale všečnosti. samo najti ga (jih) je treba. :)))))
Ne varajo vsi. Nekateri ne maramo laganja svoji ženski. Sem sodi tudi flirt oz. dajanje signalov – vendar pa je tudi stvar trenutka in namena.
Pride trenutek, ko ti nekaj tujega interesa dvigne samozavest in takrat se zna zgoditi, da pogledaš (dajanje signalov?!), čeprav nimaš nobenega namena naprej. Res pa je, da je za nekoga že flirt, ko je za drugega le pogled.
To bo težko uskladiti takole po netu, saj morata imeti že dva med seboj konkreten pogovor, da ukladita mnenja.
Mogoče gre za to, da se človek ne mara spustiti v situacijo, ko bi moral lagati za ljubi mir.
Tisto “tako ljubi svojo žensko”… pa se mi zdi utopično. Vedno pride trenutek časa, ko bi jo naraje poslal z enosmerno karto v Tokio, ne pa da razmišljaš o ljubezni – in takrat se mogoče kdaj tudi ozreš okrog sebe. Mogoče je to 5 min na eno leto – ampak vedno pride.
Glede DOBRIH PRILOŽNOSTI… hja, te so lahko mamljive, vendar nekateri znajo razmišljati tudi z zgornjo glavo in vedo, kaj narediš sebi s tem. Mislim na razmišljanja, občutke krivde, skrivanja, itd… in se potem sploh ne spustijo tako daleč.
Mogoče pa tudi drži, da je to jasno le tistim, ki so kdaj v življenju že naredili kaj neprimernega in poznajo posledice. Kdo bi vedel…
Zvestoba do groba je samo možna v kakšnih babjih limonadah. V realnem svetu pa je kvečjemo zvestoba do roba. Moški je lahko zvest pivu, proizvajalcu avtomobilov, svojemu psu, mogoče svojim prijateljem, ženski pa zagotovo ne. In kdor trdi drugače je nekaj hudo narobe z njim.
Kdo pa bo gledal, poslušal in obdeloval eno in isto žensko 20 let ali več??? Pokažite mi tega korenjaka. Ga takoj pošljem na detektor laži.
Lahk zastopiš, da si zvest svojmu psu in si ob tem po petnajstih letih ne rečeš: “Še dobr, da ga je pobral.” Lahk zastopiš, da so štosi s pravimi prjatli za zmer. Si sploh zamisliš, da ženski lahk ponudiš še kej razen obdelave?? Vse se zgliha in zmer dobiš tist, za čemr težiš. Že zato je pametn naredit selekcijo v glav.
realitycheck, če hočeš naletet na take, je treba dol s forumov. v reallife.
Jaz poznam enega – pa še njega je potem žena varala. Verjetno poznam še koga, a ker se z vsemi ne pogovarjam o teh stvareh, ne morem vedeti.
Sprašujem pa: bi bilo takšno vprašanje umestno tudi za ženske? Torej ali ženske iščemo/izkoristimo priložnost, pa niti ni pomembno, kako daleč gremo. Meni se zdi, da če ti nekdo zaposluje misli, da se to že kvalificira. Izziv ženskam: Vas poleg moža/fanta/partnerice vsaj v mislih zaposluje še kdo drug/druga?
verjetno obstaja tud tak moški, ki nobeni drugi (razen “svoji”) ne bo dajal drugih signalov ,da mu je všeč_ sam ga boš morala zapreti v svojo klet–fritzl style
po raziskavah več ko 80% vezanih ( tako v dobrih kot seveda tud slabih vezah) razmišlja, sanja, se romantično zaplete tako ali drugače in seveda jih tud nekaj dejansko tudi udejanji v praksi , ostalih 20 % je pa aseksualnih, al pa jih zanima vse kaj drugega kot nasprotni (ali isti) spol…tako da tole tvoje vprašanje sploh ne zasluži resne razprave, če pa ti resnično pričakuješ od moškega da bo imel oči samo zate, ti pa svetujem obisk ustrznega psihoterapevta, ker taka razmišljanja temeljijo na napačnih pričakovanjih…j pa seveda tud možno da se bo našel tak primerek kot ga ti opisuješ, sam v tewm primeru boš ti končala v kleti))
Forum je zaprt za komentiranje.