Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali res v Hoferju in Lidlu nakupujejo najbednejši

Ali res v Hoferju in Lidlu nakupujejo najbednejši

eni hodijo v lidl, drugi v hofer, tretji v merkator, nekateri v spar, pa v tuš, pa v eurospin, ja pa v cerkev, celo v đamijo, pa rni delajo kot navadni delavci ali celo v javni upravi….
ja same neumne ljudi imamo v tej državi…

tam kjer jaz hodim v hofer, videvam direktorje, doktorje, trgovke, učiteljice, pisarniške uslužbence, občinarje, avtomehanike, brezposelne, bivše drogiraše, ki dela sploh ne dobijo,..itd..

zakaj za reveže, sej ni dost cenej kot drugje..je pa res, da se roba hitrej obrača, ker je gužva, vsaj pri nas..zato jaz rajši tu kupujem, kot pa v mercatorju.kjer je roba na polici že zdavnaj preko roka uporabe..sploh kje zadaj najdeš take zaprašene stvari..

ne spadam v noben tvoj predalček, kaj pa zdaj?

ste eni telemblni tukaj.hofer ima robo trikrat kvalitetnejšo kot večina trgovcev,ki trgujejo pri nas.mislim,da imate vsega polne riti pa eni tukaj bluzite.jaz imam denarja več kot večina ljudi tukaj na monu in včasih tud v hoferju kaj kupim.

Pred nekaj leti pa vsi oh in sploh pomembni lletali v avstrijski hofer…sedaj ko je pri nas pa za nobel ljudi ni več dober…haha…pamet…

res je to ja…logika pa taka..

Druzinski prihodek -moj 2.600, moz 1.700 (oboje neto), kupujemo lidl, hofer, mercator, spar, tus (dejansko samo v eurospin ne), kupim pac tisto, kar nam odgovarja. Vsaka trgova ima nekaj dobrega.
Imam kolega v avstiji (avstijec, ne slovenec) on komercialni direktor velike firme, dohodki 7.000 neto mesecno + nagrade (od dosezenega prometa).
Zena kupuje v Aldi, Spar… Ne viha nos nad izbiro trgovine.
Pri nas pa nekateri mislijo da ce gredo v lidl, jim bo krona padla z glave.

ko pa kdo napiše oz. odpre temo o rednamay ali igorju 13 pa takoj sproti vse dol brišete, danes se pa lahko odpira več tem na eno in isto lajno!!!

Zanimivo.
Ne boš verjela, ampak jaz zelo pogosto vidim Strojanove v Mercator Centru Dravlje. Zmeraj jih je cela gruča, včasih z Elko, včasih brez.

Jaz imam daleč najraje Špar, potem je nekaj časa tema potem pa Lidl, še stonjo nižje Hofer. Najslabši od vse mi je pa Eurospin.

Hoferjeve čokoladne zadeve so popolnoma zanič.

Vsakemu svoje.

Kupujemo povsod, največ pa v Lidlu, ker so stvari dobre in ugodne. Pa imamo kar dobre dohodke. In nehajte že srat s tem, da v teh trgovinah kupujejo SAMO reveži, ker to preprosto ni res. Dejte malo zdrave kmečke pameti uporabit. Eni imate pa res čas se s takimi bedarijami ukvarjat.

Ja za mene je to najbolj beden in nesamozavesten folk. Kuga pa mate toliko za druge spraševati kje kupujejo in si filati samozavest na račun tega da če enkrat v Lidlu direktorja vidite potem je to ziher fancy trgovina??? Mater ste bedni. Nikoli nikoli ne vidim teme o Šparu ali pa Tušu, ali pa Evrospinu, da si tisti ki nakupujejo tam filajo samozavest s tem da sprašujejo ostale če nakupujejo tam, pa hvalijo izdelke pa žalijo ostale trgovine. Pa sploh ste to čuden folk. Totalno prfukjena potrošniška mentaliteta, preselte se v Lidl pa Hofer če vam je tam tak fajn. Pa nehajte moriti ostale.

Bedno, kakšna tema. Imamo dovolj dohodkov, pa se večkrat zapeljem v sosednji kraj, ki ima Hofer in Lidl. V Hoferju dobiš svežo zelenjavo in sadje, odličen capucino, pa še kaj bi se našlo. Meni ne potegnejo njihova čistila in pa zapakirano meso ter delikatesa, ki ima neverjetno dolg čas uporabe. V Lidlu imajo odličen grški jogurt, skuto, kisle in sladke smetane, ovsene kosmiče, arašide… Naš pes bi tudi roke lizal za lidlove pasje bonbone..
Ma, čudni ste eni.. V trgovino greš po stvari, ki jih imaš rad in si jih želiš. Plačati več za to, da misliš, da kupuješ v fensi trgovini, je neumno. S tem se dokazuje samo naša slovenska neumnost. Je pa denar težko zaslužen, tako da plačevati stvari več kot so vredne v teh t.i. fensi trgovinah, je zame skrajno neracionalno.

Ostale trgovine ki jih naštevate so “višjega sloja”? Resno? 🙂
Jaz kupujem večinoma v kalčku in bio stvari v hoferju ter šparu, najraje pa direktno od kmetov. Mercator mi ni všeč, ker niti približno nimam namena pol ure v vrsti stat na blagajni in vsakič poslušat “a imate kartico? ne? bi jo imeli? bi imeli izdelek tedna? bi piškotke? bi….bla bla bla” pa še ogromno bio izdeljkov imajo, ki niso pravilno označeni, da o pretečenih zadevah sploh ne govorim. Tuš v našem kraju resnično zgleda kot zbirališče tujih delavcev. Veliki centri so mi preveliki.
Jaz hočem nakup opraviti hitro in brez kompliciranja. Ter jesti dobro hrano, ne “nestle napolitanke” za katere večinoma mislijo da so višek kakovosti.

Kupujem v vseh trgovinah in priznam, da sta mi Lidl in Hofer eni izmed ljubših. Če pa kdo zaradi tega misli, da sem bedna ali revna, pa je to njegov problem in ne moj.

Ni boljšega občutka kot si v Hoferju napolniti nakupovalno košarico za manj kot 5 EUR. Tega nikoli ne bi mogel narediti v Merkatrju ali Šparu.

In potem še na blagajni hitro opraviš, ko te ne buzerirajo z raznimi znamkicami, točkami in karticami.

Jaz pa kupujem skoraj izključno slovensko hrano. Tak da zlasti Tuš, včasih pa še Merkator (čeprav je vedno manj slovenskega), zelo redko pa Hofer, ker ima ful malo slovenskih produktov.
Nekateri boste začeli, da sem zmešan, da ne grem v najcenejšo trgovino pokupit stvari, ker so vredu kvalitete, samo jaz raje podpiram slovenske pridelovalce, kot pa bavarske na primer. Kot da dobavitelji od Hofra in Lidla že ne zaslužijo dovolj v Nemčiji in Avstriji, jih moramo še mi našopati in nafutrati.
Zato cenim vse trgovine, ki odkrito prodajajo slovensko hrano in cenijo to, kar pridelamo Slovenci. Pa ne, da to uporabljajo samo za promocijo, ampak da dejansko lokalnim majhnim dobaviteljem pomagajo priti na naše mize.

Nehaj bluzit in nore gobe jest. Hofer ima več slovenskega blaga ,kakor Tuš in Mercatori. Pojma nimaš.

Ma kaj me briga, Meni nakupuje hišna gospodinja in šofer.

Tale pa je podla, daj poskus ti z minimalcem familijo nafutrat, položnice plačat pa pol izjave dajat. Če že živimo v revščini nam ni treba še tega kje si lahko kaj privoščimo pod nos tiščat in zaničevat.
Pa lep pozdrav vsm zvišenim..

Zaradi dohodkov mi ne bi blo nujno kupovati v Lidlu. pa običajno zaidem tja, ker so isti izdelki občutno cenejši kot pri Mrcatorju, na vse tehnične izdelke brez izjeme pa imaš 3 LETA GARANCIJE. koliko pa pri Merkurju ali BigBangu? En sam bunk-bang. športne majice, hlače, biciklistično opremo vsi, ki niso manekeni, dobijo po 1/4 cene, ne da bi bila slabša od Intersportove ali Iglu. Pa desenov je malo, bolj uniformirano: 2-3 barve. pomerjanja ni! Je pa orodje odlične kvalitete (od tistih kitajcev, ki so se že naučili). Sicer pa imajo lidl večji izbor slovenkih mesnin kot Mercator.
Toliko o raji ki tam kupuje.

Kupujem povsod samo v merkatorju ne.

Da ljudje, ki nimajo veliko denarja. Vendar niso najbednejši so revni.

V teh trgovinah kupujejo samo tisti na sociali? Resno? Poznam kar nekaj takih z nekaj jurčkov plače in kupujejo vsi tudi v hoferju/lidlu. Zakaj pa ne? Tudi, če imaš 3 jurje plače še ne pomeni, da moraš zato vse kupovati najdražje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close