Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali res tako smrdite, da potrebujete tolikokrat preoblačenje, čiščenje??

Ali res tako smrdite, da potrebujete tolikokrat preoblačenje, čiščenje??

Veliko govora o tem kako se umivate, kako si menjate oblačila, me pa nekaj zanima: če vsi, ki se zgražate nad premalo umivanja, pranja, res tako dišite?
Jaz namreč opažam, da večina ljudi, ki smrdi, ne smrdi zaradi nepranja, neumivanja, ampak zaradi cigaret in/ali alkohola.
Vidim ženske, naličene, spedenane, nadišavljene z vsemi dišavami, amapk zaudarjajo po cigaretih: njena sapa, lasje, oblačila. Da ne govorimo o kupih mladih deklet, spedenanih sto na uro, ko pa usta odpre pa, ko bi odprl star sod, ker je zlila vase že kup alkhola.
Ali pa damice in tudi nekateri gospodiči tako odišavljeni, da ga vohaš na 10m. Grozno.
Ali pa telovadnica, vsi prepoteni, zraven pa oblaki raznih dišav, parfumov. Samo znoj ne bi smrdel, ko pa pridejo vse dišave čez, pa je za bruhat.
Vidim moške, ki so na daleč vsi fini, ko stopi bliže zaudarja po cigaretih, da ne govorimo, da tudi nekateri po alkholu.
Take smrade veliko bolj pogosto srečujem kot ljudi, ki smrdijo zaradi neumivanja, nepranja (seveda tudi take srečam, ampak ne tako pogosto).

Takšnim se zato najraje že na daleč izognem. Ne maram vonja po cigaretih in alkotu.

Najraje imam natur….Čisto žensko, brez vonja po kemiji…:)

Kaj pa, če zlije nase parfum, kolonjsko (ja tudi moški so taki :))?

Takšnim se zato najraje že na daleč izognem. Ne maram vonja po cigaretih in alkotu.

Najraje imam natur….Čisto žensko, brez vonja po kemiji…:)[/quote]

Najraje imam natur….Čisto žensko, brez vonja po kemiji…:)[/quote][/quote]
Me začne dušiti…..:)

Res so tudi moški taki….Jaz nisem med njimi. Ne uporabljam nobenih deodorantov ali kolonjskih…..

Empatija=sočutje, sposobnost vživljanja v drugega.
Nekako ne paše v ta stavek.

Empatija=sočutje, sposobnost vživljanja v drugega.
Nekako ne paše v ta stavek.[/quote]
Pa res…:)
Namesto “lastne”, bi moralo biti slabe….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close