Ali res pri 27-ih nisem več rosno mlada?
33, 16.08.2023 ob 06:43
To oceniš glede na to, kaj si do sedaj dosegla. Jaz sem 33, a nisem nič. Samo živciranje, slaba volja, depresija skos.
Koliko je še takih po 30-em , ki so samski brez partnerjev. Vedno več jih je dragi moji. Verjetno veste kaj je temu vzrok. Sem prebral zadnjič, da bo do 2030 polovico žensk samskih torej tudi moških bo toliko. Rodnost šokantno pada razen pri Albancih narašča.
glede na to, da boš živela nekje do 80+ leta, si šele nekje na prvi tretjini življenja.
18 letniki so po pameti dobesedno še vedno otroci. možgani se jim bodo razvijali še kakih 6-7 let.
tebi so se možgani ravno dodobra razvili. si mlada odrasla oseba. uživaj življenje.
jaz sem vedno imela občutek, da sem pri teh letih šele začela živet.
Pudob, 14.08.2023 ob 23:07
Normalno je, da se ženska poroči in ima otroke, ko je 20 in tam okoli. Za nekatere je pri 18 to čisto OK , za druge pa tudi še pri 25 ni prepozno.
Če si pa že 27 in še kar neporočena in brez otrok, pa si na zelo dobri poti, da boš ženski ostanek in suha veja.
Ali pa da se boš spomnila na materinstvo šele, ko boš res stara baba in imela samo še par jajc na lagerju. In takrat imaš potem dobre šanse, da rodiš defektnega.
Ja, seveda. Midva sva imela otroke pri 33 in 37.
Moja mama je imela mene pri 27 in brata pri 31.
Moja stara mama je imela mojo mamo (prvi otrok) pri 35 in strica (zadnji otrok) pri 47, vmes pa še 2 teti.
Druga babica pa je imela mojega očeta pri 29, najmlajšo teto pa pri 37.
Kdo sploh ima otroke pri 20? Cigani?
tasmanski vrag, 14.08.2023 ob 13:11
čez 3 leta boš že v klubu 30+. 🙂 to je začetek obdobja, ko te bo pogledalo vedno manj moških.
Pri 27ih je veliko moskih sevedno otrocjih in nimajo pojma kaj bi radi v zivljenju. Malo je tudi samostojnih s svojo streho nad glavo 😉 ali pa denar zabija v avto
Tako je vedno več je samskih čez 30 let. Nekaj tudi takih, ki še niso bili v resni vezi. Jih imamo že v službi nekaj. Ne vem kam to pelje. Cele generacije gredo v nič. Ženske imajo neki čudne ideale in tako ostajajo samske. Tipov je cel kup vredu od 30 do 40 pa so samski ravno zaradi teh žensk, ki niso poparčkane. Pač družba gre v propad.
Točno tako je! In ta družbeni propad izvira iz zblojenih vrednot slovenskih žensk, ki namesto poroke in materinstva v mladih letih preferirajo afnanje, zbiranje čeveljčkov in torbic ter pa tekmovanje z drugimi trapami za čimbolj popolno zlagan instagram.
Čebela_adela, 16.08.2023 ob 09:19
glede na to, da boš živela nekje do 80+ leta, si šele nekje na prvi tretjini življenja.
18 letniki so po pameti dobesedno še vedno otroci. možgani se jim bodo razvijali še kakih 6-7 let.
tebi so se možgani ravno dodobra razvili. si mlada odrasla oseba. uživaj življenje.
jaz sem vedno imela občutek, da sem pri teh letih šele začela živet.
Kje ti živiš??? Malo se ozri naokrog, mogoče tvoji res živijo tako dolgo, sicer pa jih zelo veliko umre do 60-tega leta. Ko si 1x pri 30-tih si praktično vsaj na polovici življenja.
Do 20tih let je konec najstništva, od 20 do 25 let je mogoče celo najlepše obdobje v življenju… najstniški hormoni te nedajejo več, imaš že nekaj izkušenj, največ energije, si svoboden kot ptica… od 25 do 30 let pa se že moraš umirit, končat šolanje, dobit službo in začet kariero, dobit življenjskega sopotnika in resno razmišljat o naraščaju, ali ga pa konec 20tih let že celo imet… lp in srečno ?
ne beri komentarjev, da boš pri 40 odpadek. Po neki verjetnosti boš živela 80+ let. Take komentarje ti pišejo f.ukfehtarji, ki jih nobena noče in zagrenjene babe, nezadovoljne same s sabo od najstništva naprej. pri 27 si danes praktično otrok. Večina mladih te starosti živi pri starših in se še išče.
Dalo mi je misliti, 14.08.2023 ob 13:01
To, da nisem več rosno mlada, mi je zadnjič rekla sodelavka, kar mi je res dalo misliti. Ali res nisem več tako rosno mlada? Do katerega leta si torej še rosno mlad?
to so najlepša leta za žensko, tukaj si tudi najlepša vizualno, po 35 pa vztrajno pada. pri 40 boš najbolj spolno zrela, okrog 48 pa gre povsod samo navzdol.
Forum je zaprt za komentiranje.