Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali priporočate otok Vir- zakaj?

Ali priporočate otok Vir- zakaj?

Naslov pove že sam!!! Hvala!!!

Ne!!Umazano morje-slaba plaža-veliki kamni-mi ne gremo nikoli več.

Kje? Mi hodimo že 9 let na Vir in vsako leto smo bili tam več kot zadovoljni; v zadnjih letih so se tako popravili in uredili, da ni za verjet!
Na katerem koncu pa ste bili?

ja so popravili na pol..mismo bili lani v nin-u in smo sli za en dan na vir…

groza od groze..okolica taka kot bi prišel v luna park ne nekam na morje…kjer naj bi bila tudi arhitektura temu podobna

mislim da ti tudi cena ki je kar nizka pove kar nekaj

lp

v Kampu Matea-bil je super vse ostalo pa nam ni všeč.

No o viru smo pisali že velikokrat kopiram linke:

mi smo bili lansko leto v Pakoštanih (kemp Kozarica) blizu Vira in moram povedati, da je bilo zelo zelo lepo. Morje čisto, WC zelo čisti, postrežba na vrhuncu, kemp čist, skratka ocena 5. Vredno ogleda in dopustovanja.

Ne eno ne druga-pa na Vir očitno hodijo tisti ki jim je mar kakšen dopust bodo preživeli,kamp je ok,vse ostalo pa totalen poden!!!Res ne priporočam ,sploh če imate otroke.Kje si pa ti videla čisto morje tudi ne vem-v morju so same klobase!!!Pa toook folka da nimaš kam stopit-FUJ TO ni dopust!!

RES ODSVETUJEM!!!Razen če je vam pomembo samo da greste na moje pa ni važno kam,samo da je poceni.

lep pozdrav!
nova- kam na Vir hodite, jaz razmišljam, da bi šli letos pa nevem kam na vir bi šli nekaj sem slišala od plaže jadro.

kr2 pakoštani in pa Vir nista sploh tako blizu, je 60km razlike.

hvala vsem

ja ti mogoče govoriš samo za Vir, ampak tam kjer smo bli mi se pravi Pakoštane je bilo morje res zelo čisto, nobene klobase kot praviš, sem bila pa na ogledu v Zatonu, ki pravijo. da je raj, tam mi je bilo pa res grozno.

mogoče res ni tako blizu, daleč pa tudi ne

Lani sem bila z malim 3 dni na Viru.
Ni mi bilo všeč.
Otok je bil na hitro pozidan, nič ni urejeno, povsod še vedno polno gradenj, po mestecu Vir se enkrat sprehodiš, pa si videl vse, vse ostalo pa so precej neurejena gosta naselja (novih, bolj ali manj dograjenih, vrstnih ipd.) hiš. Morje ni bilo čisto. Največji problem, kar se mene tiče, je to, da otok nima komunalne kanalizacije in gredo fekalije neposredno v morje. Tam, kjer so kopalci:-((( To je lahko poleti huda štala zaradi enterovirusov.

Jaz ne grem več.

uf, panda, zdaj pa si me dobila; ne vem, kako se tistemu delu reče, je pa apartma v isti uličici kot restaurant Bili Galeb, ko se pripelješ na otok in ko se začne naselje, takoj prva na levo in nekje na sredi spet na levo, če pa se pelješ po cesti naprej, pa čez par metrov prideš v center.
Ma meni je tam full lepo, ljudje so prijazni, plaža je v redu (sicer res brez sence), morje čisto in toplo, skratka fajn. mi bomo letos spet šli tja, se mogoče vidimo tam???

Nova na katerem koncu Vira pa ste, malo mi opiši razmere. Prosim!!!

Nova imaš mogoče kakšne slike, da mi jih pošlješ na mail ali mi povej kje ste, da vem kje iskati.

Ampak še zmeraj mi ni jasno kje ste na VIRU videle čisto morje???RES NO???Jaz ga nisem pa smo bili 14 dni tam.

Vir;
slik na žalost nimam (samo one “navadne”), tako da ti jih po mailu ne morem poslati, lahko ti pa kakšno po pošti pošljem:-)
naj ti povem kje smo, …kako to misliš, kje smo na Viru?

Nekaj app imam nagledanih pa ne vem za katerega se naj odločim. V glavi imam moj mail pa ti napišem katerega, verjetno se spoznaš kje je kaj.

Mami je bila in je rekla, da je dolgčas.

>http://www.otok-vir.info/prikaz.php?link=plaze/plaza_miljkovica/miljkovica.php

Hvala!!!

Otok Vir se iz leta v leto spreminja, otok nasploh je lep ter urejen, ni sledu o nedokončanih novogradnjah in morje je toplo. Plaže so malce mešane, za vse okuse, domačini prijazni, morje čisto, res pa je, da je precej morskih kumar. Ampak mislim, da vse ostale stvari odtehtajo to. So tudi neobljudene plaže, na katerih ni preveč ljudi in najdemo tudi senco, na primer Duboka Draga, do katere na žalost več možno priti z avtomobilom. Na plažah so tudi lepe školjke, ki jih ni tako malo. Vem tudi, da je na Viru svetilnik, sem tudi že bila tam, in to je odlična točka za opazovanje sončnega vzhoda/zahoda. Priporočam! 🙂

Kako je na Viru zadnje čase, katera plaža je dobra?

Na Vir hodimo že več kot 13 let in v teh letih se je ogromno spremenilo in izboljšalo, otok so zeloo porihtali. Iz leta v leto je večja gužva in več zadovoljnih ljudi. V mestu se dogaja, imaš štante, kafiče, manjše trgovine na vsakem koraku, tržnico, itd…..Kar pa se plaže tiče pa ti je najboljša mestna plaža oziroma plaža Jadro, na kateri so manjši kamenčki v vodi pa sama mivka, za otroke imajo tudi na vodi napihljiva igrala, kjer lahko pležejo in skačejo v vodo… Voda je zelooo čista. Skratka priporočam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close