Ali priporočate otok Vir- zakaj?
Ne eno ne druga-pa na Vir očitno hodijo tisti ki jim je mar kakšen dopust bodo preživeli,kamp je ok,vse ostalo pa totalen poden!!!Res ne priporočam ,sploh če imate otroke.Kje si pa ti videla čisto morje tudi ne vem-v morju so same klobase!!!Pa toook folka da nimaš kam stopit-FUJ TO ni dopust!!
RES ODSVETUJEM!!!Razen če je vam pomembo samo da greste na moje pa ni važno kam,samo da je poceni.
Lani sem bila z malim 3 dni na Viru.
Ni mi bilo všeč.
Otok je bil na hitro pozidan, nič ni urejeno, povsod še vedno polno gradenj, po mestecu Vir se enkrat sprehodiš, pa si videl vse, vse ostalo pa so precej neurejena gosta naselja (novih, bolj ali manj dograjenih, vrstnih ipd.) hiš. Morje ni bilo čisto. Največji problem, kar se mene tiče, je to, da otok nima komunalne kanalizacije in gredo fekalije neposredno v morje. Tam, kjer so kopalci:-((( To je lahko poleti huda štala zaradi enterovirusov.
Jaz ne grem več.
uf, panda, zdaj pa si me dobila; ne vem, kako se tistemu delu reče, je pa apartma v isti uličici kot restaurant Bili Galeb, ko se pripelješ na otok in ko se začne naselje, takoj prva na levo in nekje na sredi spet na levo, če pa se pelješ po cesti naprej, pa čez par metrov prideš v center.
Ma meni je tam full lepo, ljudje so prijazni, plaža je v redu (sicer res brez sence), morje čisto in toplo, skratka fajn. mi bomo letos spet šli tja, se mogoče vidimo tam???
Otok Vir se iz leta v leto spreminja, otok nasploh je lep ter urejen, ni sledu o nedokončanih novogradnjah in morje je toplo. Plaže so malce mešane, za vse okuse, domačini prijazni, morje čisto, res pa je, da je precej morskih kumar. Ampak mislim, da vse ostale stvari odtehtajo to. So tudi neobljudene plaže, na katerih ni preveč ljudi in najdemo tudi senco, na primer Duboka Draga, do katere na žalost več možno priti z avtomobilom. Na plažah so tudi lepe školjke, ki jih ni tako malo. Vem tudi, da je na Viru svetilnik, sem tudi že bila tam, in to je odlična točka za opazovanje sončnega vzhoda/zahoda. Priporočam! 🙂
Na Vir hodimo že več kot 13 let in v teh letih se je ogromno spremenilo in izboljšalo, otok so zeloo porihtali. Iz leta v leto je večja gužva in več zadovoljnih ljudi. V mestu se dogaja, imaš štante, kafiče, manjše trgovine na vsakem koraku, tržnico, itd…..Kar pa se plaže tiče pa ti je najboljša mestna plaža oziroma plaža Jadro, na kateri so manjši kamenčki v vodi pa sama mivka, za otroke imajo tudi na vodi napihljiva igrala, kjer lahko pležejo in skačejo v vodo… Voda je zelooo čista. Skratka priporočam
Forum je zaprt za komentiranje.