Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali policija lahko (pravniško vprašanje)

Ali policija lahko (pravniško vprašanje)

Nihče te ne more prisilit pričat

Odgovor na objavo uporabnika
Triti, 04.12.2021 ob 07:10

Nihče te ne more prisilit pričat

Ni res. Jest sem meu podobn primer kot Janez. Pri sosed so dedoval parcelo za umrlim in so se dedici picl…… Mene so pozval in sem MORAL iti na sodisce.

V primeru, da ste vabljeni kot priča, ste se dolžni vabilu odzvati. To velja tudi v primeru, če mislite, da ne veste ničesar o zadevi, zaradi katere ste vabljeni na sodišče.

Loji, 03.12.2021 ob 19:32

seveda47288, 03.12.2021 ob 17:36

Loji, 03.12.2021 ob 17:32

Kaki bedaki na temu forumu ne moreš verjeti. Avtorica piše o fukaču in njegovi bivši, vi pa pametujete o najbližjih. Lahko vsaj preberete predno pametujete? Robi, da si ti debil ni skrivnost. O kovidu tudi pametuješ ‘na pamet’.

Robi ji je edini dal pravilen odgovor!

Če sta partnerja, kot ona piše, ne rabi pričat proti njemu.

Samo pove, da je on njen bližnji in da ne bo pričala.

Piše “moj partner” bolj prijatelj. Tko tlele nikakor ne gre za tesno bližino v pravem pomenu, če ga težko opredeli kot partnerja. Robi pa kot vedno pove kar mu prvo pride na pamet, ne preveri ozadja in zavaja s svojim neznanjem. Je dovolj pokazal svoj ksiht v anticepilskih temah. Pameten petkrat podvom predno njega resno vzame. Kolkr je tema splošno in skrivnostno zastavljena je lohka srečna, da ji odgovarjate. More bit res neumna, da se kreša z obtožencem, v njegov prid bi prekrila resnico, gliha vkup štriha. Boh da ne naletim na takšno, ko boš sama pokasirala kar je bivša in jokala, se spomni komu si pomagala prekrit resnico.

Loji 

Tebi se pa vidi , da ti gre robijeva avtoriteta pošteno v nos.

Robi je pač priseben in inteligenten moški, zato me ne čudi, da ga nekateri wanna be alpha samci napadate iz tega ali onega-razloga.

Hahaha … prav zabavno 😉

Bravo Robi! Samo tak dalje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close