Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali pisati voščilnico žalujočim

Ali pisati voščilnico žalujočim

Pozdravljeni

Imam eno vprašanje. Vsako leto pišemo božična in novoletna voščila sorodnikom in prijateljem. Letos pa je bila v sorodstvu smrt. Vse je še zelo sveže in ne vem ali je sploh primerno, da jim pošljemo voščilnico. Ne moreš pisati srečno, veselo… ker je žalost še zelo velika. Po drugi strani pa nočemo, da mislijo da smo kar pozabili nanje, saj nismo. Radi bi jim napisali par besed, da vedo da smo v mislih z njimi in jih imamo radi.

Hvala za pomoč.

Raje pokliči, če že. Pa povej, da kličeš, da vidiš kako se držijo in da se kaj oglasiš ali kaj podobnega.

obvezno pisati.

samo z uporabo drugih besed.

teh:

da smo v mislih z njimi in jih imamo radi.

Seveda pišite. Tudi oni potrebujejo srečo v novem letu.

Seveda posljes voscilnico, a ne nekaj veselega in kicastega, ampak ze sama voscilnica naj bo bolj umirjena, zapis pa prilagodis.

citiram prilagodis:

Seveda posljes voscilnico, a ne nekaj veselega in kicastega, ampak ze sama voscilnica naj bo bolj umirjena, zapis pa prilagodis.

pa točno tako. kaj res ne znate ven iz kalupov pogledat?

Ne moreš napisati srečno, veselo človeku, ki mu je umrl otrok. Odpadejo vprašanja tipa kako se držite, kako vam gre.

Odgovor na objavo uporabnika
Isti problem, 21.12.2021 ob 10:24

Ne moreš napisati srečno, veselo človeku, ki mu je umrl otrok. Odpadejo vprašanja tipa kako se držite, kako vam gre.

ne, mu pa napišeš, da misliš nanj in da ga imaš v srcu, da se spominjaš njegovega otroka …

zamisli si, kako se počutiš, ko greš skozi tako obdobje, za nameček pa te še vsi ignorirajo, ker ne vejo, kaj bi ti sploh rekli?

In zakaj ne bi poslala voščilnice? Saj vsi potrebujemo dobre želje. Samo ne napiši vesel Božič ali kaj podobnega.

Napišeš npr. želimo vam blagoslovljene božične praznike ter vse dobro v novem letu, predvsem veliko zdravja, dobrega počutja in tolažbe. Smo v mislih z vami. Želimo vam vse dobro.

Povem za primer: imeli smo v sorodstvu smrt, potem pa pride ena gospa in reče moji mami: veselo novo leto. Tega se ljudem, ki so imeli smrt, ne reče.

Odvisno koliko ste si blizu.

Jaz sem nehala pisat vsem, s katerimi nič nimam. S tistimi, ki pa imam en odnos, pa mi še na misel ne pride, da ne bi vedela kaj napisati v voščilnico.

Želimo vam medsebojno toplino in pozitiven pogled v novo leto.

Vse dobro.

Vaši…..

Ne moreš, lahko pa napišeš, da jim želiš vse dobro v novem letu.

Ampak zakaj bi, če je pa na človeka v stiski najlažje pozabit.

lunca zadnji krajec, 21.12.2021 ob 11:22

In zakaj ne bi poslala voščilnice? Saj vsi potrebujemo dobre želje. Samo ne napiši vesel Božič ali kaj podobnega.

Napišeš npr. želimo vam blagoslovljene božične praznike ter vse dobro v novem letu, predvsem veliko zdravja, dobrega počutja in tolažbe. Smo v mislih z vami. Želimo vam vse dobro.

Povem za primer: imeli smo v sorodstvu smrt, potem pa pride ena gospa in reče moji mami: veselo novo leto. Tega se ljudem, ki so imeli smrt, ne reče.

Niso vsi verni, blagoslovljen kar spusti.

Hhuuu1, 21.12.2021 ob 13:26

Želimo vam medsebojno toplino in pozitiven pogled v novo leto.

Vse dobro.

Vaši…..

Raje ne piši tega. Pozitivnega pogleda ne bodo imeli nikoli več.

No itak Odpade potem vse, če se samo božiček spomne. Vmes pa polno praznega. Je pol vseeno, če še božička ni. Tko to gre. Saj božiček pravzaprav pride samo konec leta, v borbah ga pa ni. No je pa Mon, poln modrosti. ?????? Źelom povedati, če se spomnite zgolj na praznike, kot na pelc montle na 1.11., prihranite vsem. Tudi to se Spodobi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close