Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali operete nova oblačila?

Ali operete nova oblačila?

Pri nas tudi.

Posledica kemikalij se ne bo pokazala z izpuščaji, žal.

Operem vse tisto, ki pride direkt na kožo.

Jaz operem vse… tudi bunde in plašče (ali pa grejo v čistilnico).
Sem pred časom delala v upravi trgovinskega podjetja, ki prodaja tekstil. Od takrat ni več možnosti da česa ne bi pošteno oprala 🙁

Zdaj bi bilo pa še lepo od tebe, da deliš z nami, kaj tako nagravžnega se dogaja z oblačili, da jih je treba nujno oprat.

No, jaz operem vse, razen bund, jaken, puhovk, plaščev in čevljev ter najlonk.

Imaš prav. Noben pravi dec ne potrebuje posebej opranih novih stvari.

Kot ostale operem vse, razen bund in plaščev. Če ne zaradi drugega mi nova oblačila smrdijo po trgovini.

Operem obvezno vse kar pride direkt na kožo. Ostalo po občutku.

Meni je tudi ena šivilja govorila kako zgleda, ko recimo iz mize padejo spodnje hlače, pa tam 2 dana stojijo, pa pride mimo ena pa jih pogazi, druga jih brcne izpod mize, da se jih ne vidi, tretja čez en teden pobere in zapakira.

Definitivno vsi trgovci pravijo, da je treba VSE oprat, predvsem pa tisto kar gre direkt na kožo. Če pa že ne perete kakšne hlače, ali jakno, jih pa vsaj orng poparite s paro iz likalnika……..tako mi svetujejo ko jih o tem povprašam

Jaz definitivno vse kar se da – perem, razen pakiranih ali neprobavanih nogavic, bund ter plaščev, in suknjičev, ali kakih finih hlač. Pred prvo uporabo jih pa definitivno vse “poparim”……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close