Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali obstajajo ženske ki…

Ali obstajajo ženske ki…

hehe, forumski fantje znate bit tudi zabavni. 🙂

hehe, forumski fantje znate bit tudi zabavni. :-)[/quote]
In hkrati dolgočasni. :)) To je umetnost. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Veliko več je dolgočasnežev ja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tu se motiš. Ljudem, ki so po “jusu”, slovenski klasiki, “srečno poročenim” itd..se jaz zdim uživaški čudak, ki “stran meče življenje”, ker nima tone pufov, tečne babe in zelenega karavana.

Normalen se zdim nenormalnim, to je takim, ki niso po jusu in mojim prijateljem, sej, zato pa so moji prijatelji.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No, govora je bilo o forumu. Da se svojim prijateljem zdimo vsi normalni, je nekako logično a ne. Sicer ne bi bil naši prijatelji.
Edino kar ne vem je sedaj to, ali tistim, ki ti rečejo, da si uživaški, sam rečeš, da so srečno poročeni, ali pa so oni dejansko srečno poročeni in ti potem rečejo, da si uživaški. :))
Potem se pa ti meni zdiš zelo uživaški, čeprav še nisem poročen. :))
Vsak po sovje uživa Spider.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Le ti nisi njihov kaj ne?:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close