Ali obstajajo ženske ki…
Meni se zdi čist koristno, da ženska že na prvem zmenku pokaže, da je zatežena. Tako vsaj ne boš še dalje zgubljal časa z njo.
Sicer pa, če nočeš, da se ti take zgodbe kar naprej dogajajo, pusti te portale. Ko je vendar očitno, d aje gor polno enih dolgočasnih ljudi, ki na silo iščejo nekaj. Moški niso neke izjeme. Je bilo tukaj že dost žensk, ki so opisovale svoje grozljivke s tipi z ona-on in podobno.
Če hočeš družbo drugačnih, zanimiv punc, moraš tudi sam biti zanimiv, predvsem pa se nahajati v krogih, kjer take punce so. To pa je malce težje doseči, kot pa registrirati se na ona-on in hoditi na zmenke na slepo, ali pa pecati komaj polnoletne punce v lokalnem diskaču.
Spider, si mislil tiste zanimive ženske ki jim njihovi partnerji niso več dovolj zanimivi, ampak so jim še vseeno tolk zanimivi, da ostajajo v zvezi z njimi in hkrati fu**jo drugje? 🙂 Teh je tud precej po portalih. Na portalih je ravno tolk zanimivih ljudi, kot povsod drugje. Saj je vsak po svoje zanimiv, a ne. :))
Ne. Ti se mi ne zdiš čist nič zanimiv. Samo tečen ko drek. Sori, ker sem direkten, ampak tako je.
Če se ne bi vpikoval v točno vsak post, bi izpadel precej manj komično.
Uporabljaš ogromno besed, da ne poveš ničesar. vedno iste besede. Varne. Človek brez izrazitih stališč, juha brez soli.
Ni zamere. Saj ni bilo govora o meni, o ženskah, ki jih “obdeluješ”, je bilo. Če misliš, da je uporaba žaljivk “nevarno” stališče oziroma bogato besedišče, tudi prav. 🙂 Zame je to prej izraz nemoči.
Jaz pa imam zdaj dosti tega okolišenja okoli teh portalskih zmenkov! Ti in Sadni sta zgrešila bistvo teh zmenkov oziroma ga nista zgrešila, ampak nobeden ne upa povedati, kaj se v resnici pričakuje od teh zmenkov, da bi bili zanimivi.
Bom pa jaz povedala. Pa velja to za vse, pa če so stari 30, 40 ali 50 let in več.
V času, ko sem še hodila na te zmenke, sem prav gotovo dvignila količinski nivo komunikacije med moškim in žensko v Sloveniji, saj se nikoli v življenju nisem toliko pogovarjala, pogovarjala in pogovarjala….O vsem mogočem, tem je itak zmeraj dosti. Vedno pa sem že prvih nekaj minut ugotovila, ali bo zanimivo ali ne. Pa ne zanimivo v tem smislu, o čem se bomo pogovarjali, ker to ni bistvo teh zmenkov. Išče se medsebojna privlačnost, tista neopredeljiva energija, ko besede niso najbolj pomembne, ko v zraku nekaj trepeta…Ja, za nekatere plehko razmišljanje, ampak vse mogoče zveze lahko gradiš samo na tej prvinski osnovi. Je pomembno tudi kaj drugega, ampak za začetek ne.
Vse ostalo je pač vljudnostni pogovor dveh neznancev v istem sosu – normalno, da tu ne more biti kaj posebno zanimivega. Teme tipa kdo smo in kam plujemo jaz raje obdelujem s prijatelji, ki jih poznam že leta.
Ja in v čem se ne strinjamo? Seveda je ključna privlačnost. Kako naj nastane privlačnost med dvema, ki nekaj na silo iščeta? Če ne bi na silo iskala, en bi bila na portalih.
Kako naj v “zraku nekaj trepeta”, če je pa on zgubljen in ona zgubljena? V taki situaciji je v zraku le obojestranska trema.
Človek je najprivlačnejši, ko je sproščen. To pa je običajno v vsakodnevnih situacijah.
Ampak, ker večina tipov nima jajc pecat v vsakodnevnih situacijah, niti tega ne znajo, pač pecajo preko takih “uradnih” zmenkov, ali pa zvečer v disku, ko so pijani?
In kaj je rezultat?
Rezultat so zanič veze, ki so nastale na silo, preko spletnih portalov, “da pač nista sama”, ali pa na kakšni lokalni veselici, kjer sta se v grehu sparčkala, že kmalu pa ugotovila, da se sploh ne poznata. Ampak ostaneta skup, sej, kaj bodo pa sosedje rekli.
Tako je, ljudje so limone, srca imajo zaprta, hodijo na neke zmenke, ki zgledajo kot intervju za službo, sproščenosti v življenju ni nobene in zato družba je, kjer pač je.
To je res. Se pravi, čim več na zmenke hodit, da postanejo vsakodnevna rutina in človek postane sproščen. 😉
To je res. Se pravi, čim več na zmenke hodit, da postanejo vsakodnevna rutina in človek postane sproščen. ;)[/quote]
Točno to, Marko, ker se tega očitno nismo naučili in ne znamo. Normalna ženska, ki ji je moški všeč in čuti, da je tudi ona njemu, bo prav lepo sodelovala pri pogovoru in bo še kako zanimivo. Če pa ji moški ne diši, bo razpredala o križih in težavah in jamrala. da pravih ni…Tako preprosto je to in čisto vseeno, ali se zgodi v živo, kjerkoli, ali na portalnem zmenku.
Tudi, ko sem bila na portalu, nisem nikoli iskala na silo in sem zmeraj prav dobro vedela, kaj hočem. Žalostno je pa to, da so nekateri moški, ki sem jih tako spoznala, bili že nad tem, da se nekdo sploh pogovarja z njimi, tako navdušeni, da bi me vzeli za svojo.:) To pomeni, da res živimo v družbi zaprtih ljudi, ki se nimajo niti pogovarjati s kom; še vedno so nad nami kot bič božji moralna načela, ki jih bo večina nesla s sabo v grob. Če ženska odpre temo o seksu, jih večina misli, da je pripravljena na vse.
Pa to še zdaleč ni res. Tisti, ki prisegajo na večno ljubezen in vse drugo vidijo kot navadno parjenje brez občutka in nežnosti, se še kako motijo. Ni vse belo in ni vse črno, a nianse poznajo in živijo redki.
Tudi večna ljubezen mora iz nečesa nastati. Sumim, da najlažje nastane iz igrivosti in sproščenosti, kar mutira v zaljubljenost, kasneje v ljubezen, če sta si všeč.
Problem je v tem, da večina teh, ki prisegajo na ljubezen in samo ljubezen, te sproščenosti v štartu ne premore. Moški hodijo okoli s plašnicami in iščejo, kje je kakšna “resna in ljubeča ženska”. Podobno ženske.
Če si zategnjen, se ne more nihče zaljubit vate.
Ja. Najbolj me je zmeraj vrglo v zrak, ko je kak moški rekel: Ti sploh nisi resna, ker te ne zanimajo resni moški, kot sem jaz. To so zame manipulatorji, ne pa moški za resno zvezo. Največ pomeni resna zveza tistim, ki je ne iščejo in ne govorijo na ves glas o njej, ampak jo prepoznajo in živijo. Danes, ne jutri. In sprejemajo življenje tako, kot je, brez kalkuliranja.
Kot si že sama napisala ( ali je to bil nekdo drug ? ), idealen zmenek se naj nebi odvijal v baru, ker se premalo stvari odvija naokoli. Recimo več si bosta mela za povedat in istočasno se bolj zabavala ob tem, če bosta šla kam med ljudi, lahko je to tudi krajši sprehod v naravi, lahko gresta igrat biljard, na bowling, kamorkoli ! Jaz sem že vse to sprobal in še najbolj grozno sem se počutil ravno na pijači.
Druga stvar je pa sam pristop, jst se npr. odpravim na zmenek zato, da se bom imel fajn, ne glede na to, ali bom izpadel všečen tej osebi, ali ne. Še več, prej nekaj manj pričakujem kot več in ravno zaradi tega sem lahko še toliko bolj presenečen nad nečim, kot pa nekdo drug.
Najslabša lokacija za zmenek ( poleg pijače ) je pa definitivno : Kino.
Mene čudi Spider, da se ti kljub vsej svoji sproščenosti ne moreš zaljubit. A so punce tako nesproščene ob tebi? :))
Sadni je mogoče zabavljač, ti pa nisi niti to. Žalostno je, da se svoje komaj prikrite agresije niti ne zavedaš. Tvoje relativiziranje posilstev, nasilja nad ženskami…je povedalo vse. Me kar zmrazi, ko se spomnim tiste teme o posilstvih.
Takih, kot si ti, se je treba bati. Na zunaj bleščeči, polikani, kao brez vsake hibe, globoko v sebi pa nosijo pitaj boga kaj vse.
Žalostno je, da si zase celo prepričan, da si nekakšen simbol uravnoteženosti, normalnosti..
Spider, kaj si se spravil tako krvoločno nad Markota kot pajek na muho? 🙂
Fant je prijazen, videt je stabilna oseba, take imamo ženske rade. Probleme ima pa vsak, tudi tvoji so razvidni na kilometre. Si nadpovprečno inteligenten in zahteven, zato te nobena ženska ne obdrži za dolgo, vsake se naveličaš. Na tihem pa koprniš po neki trajni, večni ljubezni kot vsaka oseba, samo iz izkušenj vidiš, da tega na tem svetu žal ni. Zato si prenehal iskati, morda pa boš nekoč ugotovil, da iščeš na napačnem koncu.
Na forumu se je pa nemogoče pokazat kot stabilen, očitno se nekaterim tu gor že meša, ste si že kr ene predstave začel izmišljevat o ljudeh, ki jih ne poznate. Jaz preko njegovih zapisov vidim predvsem pomanjkanje izkušenj, veliko je teorije, definicij, da bi pa z nami delil kakšno zgodbo, ki se mu je pripetila in povedal kaj se je naučil iz nje pa ni vidt ane. Ja priden je, prijazen je do punc na forumu, do takšnih drugače mislečih, kot sva midva s Spiderjem pa daleč od tega. Na nek previden način, da nebo izpadel preveč nesramen naju bombandira z debilnimi citati. Recimo lep primer tega :
Po moje ni ne vem kako hudo stabilna oseba. Marko med vrsticami dost pove o sebi, samo brati moraš znati med vrsticami.
Ni ne med vrsticami, njegova stališča o smaozadovoljevanju, posilstvih itd…kažejo več kot očitno določene stvari.
Da imate ženske za resno zvezo rade hinavce, ki se delajo “normalne” in prijazne, ni nič novega. Potem pa beremo o družinskih tragedijah..Pa sosedje rečejo: pa tako normalen je bil videti..
Spider saj si tudi tudi videti normalen, ampak ne vsakemu. Saj jaz tud nisem vsakemu. Tebi se recimo zdim zelo agresiven. Da ne boš na koncu ti tisti, ki so ga sosedje imeli za normalnega. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.