Ali obstajajo ženske ki…
Mah ko tebe berem, sem prav vesela, da se mi ni treba več iti zmenkarij. Ti se naravnost trudiš biti čim bolj antipatičen misleč, da boš tako največja faca daleč naokoli. Pa kronično kritizerski si. Kaj se sploh ukvarjaš z ženskami, če imaš tako slabo mnenje o njih?[/quote]
Moram te razočarat zdej, nimaš pojma o meni, samo ugibaš lahko. Čist lepo sm napisu kar me moti, pa zraven še argumentiru zakaj je temu tako, bolj se v bistvu niti nebi dalo. To pa da se bo vsulo par ljubosumnih / jeznih osebkov, ki imajo sodeč po komentarjih še največ težav sami s sabo me pa po resnici povedano niti ne preseneča.
Mah ko tebe berem, sem prav vesela, da se mi ni treba več iti zmenkarij. Ti se naravnost trudiš biti čim bolj antipatičen misleč, da boš tako največja faca daleč naokoli. Pa kronično kritizerski si. Kaj se sploh ukvarjaš z ženskami, če imaš tako slabo mnenje o njih?[/quote]
Moram te razočarat zdej, nimaš pojma o meni, samo ugibaš lahko. Čist lepo sm napisu kar me moti, pa zraven še argumentiru zakaj je temu tako, bolj se v bistvu niti nebi dalo. To pa da se bo vsulo par ljubosumnih / jeznih osebkov, ki imajo sodeč po komentarjih še največ težav sami s sabo me pa po resnici povedano niti ne preseneča.[/quote]
Ti, Sadni, si, znanstveno gledano, konfliktna osebnost. To pomeni, da za tvoje nezadovoljstvo ni kriva okolica, ampak se to nezadovoljstvo skriva v tebi – neodvisno od tega, kje in s kom se nahajaš.
Taki ljudje so najboljši pri opravljanju samostojne dejavnosti, kjer sami odločajo o vsem, saj jim timsko delo ni pisano na kožo. Na področju partnerstva je za njih idealen status: samski.
Ti, gupi, si že tok cajta tu gor, da si že kr zmišljuješ zgodbice o ljudeh, ki jih ne poznaš. Kaj je zame idealno ne moreš vedt, kako se jaz obnašam v timu ne moreš vedt, da se v meni kopiči neka jeza / nezadovoljstvo tudi ne. Na tvojem mestu bi šel stave igrat, če bi bil tok dobr pri ugibanju.
Pa nisem še tako dolgo tu gor.
Prav imaš, vsega tega ne morem vedeti, ampak tak vtis daješ ti meni po pisanju. Verjemi, na takih forumih in portalih začutiš človeka po pisanju in po mojih izkušnjah se v resničnosti ne dogajajo kaki posebni premiki. Lahko, da se pri tebi motim – lepo bi bilo, če bi se.
Zakaj bi bilo lepo ? Tudi, če bi npr bil takšen, kot si me opisala, se ti lih nebi smela kej dost sekirat za to. Priložnost, da me boš spoznala še na kak drug način in preverit te tvoje navedke pa mislim da je nebo, ker jst se ne dobivam z ljudmi prek forumov. Skratka, brezveze se trudiš.
Ti si itak prestara zame, kaj se boš matrala okol mene ? Tle okol maš cel kup alfa samcev : Marko, Matjazko, On_, Robi itd.[/quote]
Ahhh… daj no. To so prefrigani stari mački. Tebe je luštno kozjih molitvic učit.[/quote]
Margo, jaz sem mlad mucek. 😀 Se bi igrala z mano, kakšo prejico volne mi potoči, pa nahrani me, da nekoč postanem alfa samček in zaplodim vse forumske samičke. :))
Obstajamo ja take ženske. Samo take ženske ne hodimo s portalovci na pijače.
Probaš parkrat pa vidiš, da vsi moški na teh portalih, ki težijo s pijačkami, niso nič prida. Torej se začnemo zanimat za drugačne.
En zgoraj je recimo napisal, da vabi na sprehod. To je že dosti boljša ideja.
Dolgočasneži, ki zasipajo ženske z vabili na pijačo, pa res ne vžgejo več. Ženske na teh portalih dobijo vedno na kupe vabil na pijačo.
Redko kdo se pa spomni kaj bolj izvirnega.
Torej tisti ta neizvirni dobijo ta najbolj obupane ženske za na pijačko.
Ob teh tvojih komentarjih sm se prov na ta komad spomnu :
http://www.youtube.com/watch?v=GVKBOxBaJNs&feature=endscreen
Ahhh… daj no. To so prefrigani stari mački. Tebe je luštno kozjih molitvic učit.[/quote]
Margo, jaz sem mlad mucek. 😀 Se bi igrala z mano, kakšo prejico volne mi potoči, pa nahrani me, da nekoč postanem alfa samček in zaplodim vse forumske samičke. :))[/quote]
Oh, Matjažko, tebe sem spregledala. Sem mislila, da je Boom četrti mušketir. Ti si pa res še majhen mucek. Enkrat bom prišla na Ptuj, pa te bom peljala na ringelšpil pa kakšno tortico. Upam, da se bova razumela, ker… te odejice, pa prejice, pa buci-buc… Jaz se ne znam takole pogovarjati. Materinski čut me je zapustil, za babico sem pa veliko premlada.
Ob teh tvojih komentarjih sm se prov na ta komad spomnu :
http://www.youtube.com/watch?v=GVKBOxBaJNs&feature=endscreen%5B/quote%5D
Oh, pesem moje mladosti ! Zdaj si se mi pa res prikupil. A si še jezen name?
In tebe vso to govorjenje tako prestraši, da se take “hude” ženske sploh ne upaš lotit, a ne? 🙂 Ti bi raje eno, ki bi bila tiho, če te razumem, tako ki ni bila nikoli prizadeta, razočarana. Kje so danes takšne? V 3. razredu osnovne šole, četrtem?
Ti človek pa res čisto nič ne razumeš, ali se pa delaš neumnega in načrtno to počneš, nekaj od tega zna bit.
Hotu je samo povedat, da ga moti, ker mu že na prvem zmenku ženske za brezveze omenjajo to. Takšne se pa ponavadi tud pohecat ne znajo nič, tko da tud če zamenjaš temo, nebo blo kej dost efekta. Medtem, ko se je samobodi odpravil tja z namenom, da mogoče naleti na kšno zanimivo punco in se pustil presenetit, pa na drugi strani ona pričakuje da bo tip izpolnjeval vse te njene pogoje, da bo bil točno tak kot je v glavi tist njen “sanjski” moški, da pa to ni dovolj mu pa še zgodbice o bivših nabija in ga s tem nekako opozarja kakšen on naj nebi bil. In itak, logično, če ima ženska že na samem začetku tok visoka merila, pa itak veš kaj se bo zgodilo. Usedla se bo za mizo in čakala, če bo kaj zanimivega prišlo iz tvojih ust. To je skoraj tako, kot da bi šla med žirijo Slovenija Ima Talent, ona bi te ocenjevala, ti bi pa nastopal na odru in se matru, da jo impresioniraš. Kaj pa on dobi od tega ???
Včasih se je treba naredit malo neumnega, da lahko (še) drugi izpadejo pametni. :))
Če mu to omenjajo že na prvem zmenku, potem že ni brezveze. Človek ima vedno razlog, da počne, kar počne. Nič ni brezveze. Brezveze se je le razburjati nad tem, da je nekaj brezveze. Pa še to ne. :))
dobi njeno družbo. Kaj bi pa še rad dobil? Čebelico na zapestje kot v prvem razredu? 🙂
Sadni dej se zbudi, no. 😉
Po x poizkusih nekatere nočejo več tvegat in že na prvem srečanju povedo kaj jih teži in kaj si želijo, recimo.
Če to ne zna povedat na tebi zanimiv način pomeni lahko kaj?
Da je tupa? Mogoče si pa sam tup, da ne znaš te njene želje po izpovedi razumet ne kak drug način kot le “spisek želja”.
Saj te po svoje razumem, če ne šteka tvojih štosov itak nista za skup in greš dalje, boš že našel nekje eno bolj “zahecno”, (kar je edino pravilno) ona pa tudi “zaresnega fanta” 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.