Ali obstajajo ženske ki…
Mogoče se tudi ti preveč obešaš na vsako besedo, ali pa imaš smolo in si spoznal bolj tečne ženske do zdaj preko teh portalov.[/quote]
..ja saj imaš verjetno prav glede besed pa itak je to moj problem in niso one…pa drugač niso ble tečne, mogoč kakšna, samo preveč hitro ali pa takoj so že zapopadle brez da karkol dozori…mah sej zdej sploh ne iščem stikov prek portalov ker če iščeš tam zunej nekje, ne najdeš…
To je tisto kar jst že vs cajt govorim. Na teh portalih visijo ženske, ki si v čim krajšem možnem času želijo najdt partnerja. Depresivne, osamljene, razočarane so vse tm gor. Sicer nisem še nikoli bil na Ona-On, sem bil pa na Twoo, Badoo in podobnih straneh, kar je pa dost podobno temu. Z vsako k sm se menu je blo isto, povedala mi par slabih izkušenj iz preteklih zvez ( seveda sama od sebe ), kaj si ona želi met od partnerja, kako si, kaj delaš in se že zaustavi, takoj zmanjka tem. Tko se potem meniš z njo še kak dan, mogoče dva in te že mine, se ti ne da več. Brezveze, pejt raj vn pecat, več boš dosegu.
Žensko povabi na kakšno aktivnost, ne na pijačo, da ne bo niti imela časa kaj dosti razlagat o bivših in pričakovanjih, ampak se bo morala osredotočit na tisto, kar bosta počela tisti moment.
Pa tudi, ta pričakovanja pa zgolj vzemi na znanje, saj niti ni nujno, da ženska od tebe pričakuje, da jih boš ravno ti tudi uresničil.
Pa saj ti si zanimiv človek. Če njej zmanjka tem, jih imaš ti na kupe. Kje je težava?
Pa saj ti si zanimiv človek. Če njej zmanjka tem, jih imaš ti na kupe. Kje je težava?[/quote]
Stari, prisežem, kr vedu sm, da me boš citiru, pa to napisu, majkemi 🙂
Ja verjel ali ne, res sem lahko zanimiv človek, še preveč zanimiv za marsikatero. In tko tud je, jst izbiram teme, jst zbijam šale, delam dobro vzdušje, punca pa da bolj malo da od sebe. Samo hihita se zraven pa kaj pridoda. Ponavadi so tiste talepe na koncu samo lepe in nič več.
@iscem ga
na slo-tech.com jih je na tone
Priznam, da me zdaj že poznaš. Jaz sem tud vedel, da boš ti vedel. Pustmo to. :))
Zadnjič si pisal, da če se ženska hihita, da je to uspeh, da je naletela na pravega. Saj, kaj pa če dat od sebe, če ti za vse poskrbiš? Vzdušje je odlično, kaj bi pa še več rad od tega? Mogoče ne da kaj več od sebe zato, ker življenje ni samo šala in v tebi vidi le to, zabavljača. A ne pričakuješ malo preveč, da se boš z eno osebo ves čas samo šalil in delal hudo vzdušje?
Pa saj ti si zanimiv človek. Če njej zmanjka tem, jih imaš ti na kupe. Kje je težava?[/quote]
Stari, prisežem, kr vedu sm, da me boš citiru, pa to napisu, majkemi 🙂
Ja verjel ali ne, res sem lahko zanimiv človek, še preveč zanimiv za marsikatero. In tko tud je, jst izbiram teme, jst zbijam šale, delam dobro vzdušje, punca pa da bolj malo da od sebe. Samo hihita se zraven pa kaj pridoda. Ponavadi so tiste talepe na koncu samo lepe in nič več.[/quote]
Sadni, takoj, ko ti kaj napišeš se z Markotom sporečeva kdo od naju bo imel tipkovnico.
Komaj sem si jo izborila. :))
Glede na vse napisano spodaj sem prišla do zaključka, da ti sploh ne potrebuješ dekleta. Ti rabiš eno veliko ogledalo.
Ja p**** jst bi tud rd kej zanimivga slišu od nje. Problem nastane, ko se zmeniš z eno, da gresta na dejt, po možnosti te še ona povabi na kavico, potem pa se samo usede tm za mizo in čaka kaj ji boš povedal, da bi pa sama kej dala od sebe ji pa še na misel ne pride. Pa ne mi zdej solit pamet še tle, ker ne govoriš s kr enim butcem.
samo fora je da poznam eno komunikativno, ni ji problem stikov navezovat, zelo pozitivna,…, ampak mi gre tak hudo na organ da se bova pogovarjala samo o tem, s cim bom jaz zacel. Ce jaz ne zascnem, je lahko tiho do onemoglosti, niti ene butaste univerzalne teme kot je vreme si ne more zmislit. In to me tak zivcira da sem jo kot prijateljico poslal nekam. In ta punca se dalec ni osamljen primer. Zdi se mi da se mnozijo. Nevem, kaj vidijo v nas animatorje namesto sogovornikov? res bi prav prislo pojasnilo kake enako mutave punce
Verjela ali ne, nikoli nisem bil pristaš teh pijačk. Si že sama navedla zakaj, zato pa jo raje peljem na sprehod, pijačo si sproti kupim, še preden sploh pridem do tja. Ja hudo ane, kok se znajdem, niti enga evra ne zabijem za njo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.