Ali obstaja ženska urologinja?
A veš, da tudi ženske potrebujejo urologe, ne samo moški?
Avtorica, tudi moški urologi so profesionalni in se pacientkam posvetijo z vso potrebno skrbnostjo in strokovnostjo.
[/quote]
Vem.
Ampak meni se zdi zanimiva zadrega.
Ne razumem, kaj je tvoja zadrega. Saj te urolog ne bo pregledoval kot ginekolog.
[/quote]
Hja, no.
Pregled pri urologu je precej podoben pregledu pri ginekologu.
Skozi nožnico pretipa mehur, prav tako UZ sečil naredi vaginalno.
[/quote]
Dobro, avtorica ni povedala, kaj točno jo muči. Tudi z ultrazvokom trebuha se lahko pogledajo sečila.
Preveri ti dve, ki sta tu navedeni:
Hja, no.
Pregled pri urologu je precej podoben pregledu pri ginekologu.
Skozi nožnico pretipa mehur, prav tako UZ sečil naredi vaginalno.
[/quote]
Dobro, avtorica ni povedala, kaj točno jo muči. Tudi z ultrazvokom trebuha se lahko pogledajo sečila.
[/quote]
Lahko.
A verjetno že obstaja dober razlog, zakaj ga delajo ženskam skozi nožnico.
In UZ ni celotni del pregleda.
[/quote]
Lahko.
[/quote]
Polna luna, predvidevam, da si neprijavljena Barca. Imaš čisto njen stil….Vztrajaš do konca, čeprav sem avtorici že posredovala imeni dveh urologinj. Ne bom ugibala, kakšne urološke težave ima avtorica, ampak samo odgovarjam na vprašanje.
Torej, avtorica naj preveri Diagnostični center Bled, ena urologinja pa je v Mariboru.
Lahko.
[/quote]
Polna luna, predvidevam, da si neprijavljena Barca. Imaš čisto njen stil….Vztrajaš do konca, čeprav sem avtorici že posredovala imeni dveh urologinj. Ne bom ugibala, kakšne urološke težave ima avtorica, ampak samo odgovarjam na vprašanje.
Torej, avtorica naj preveri Diagnostični center Bled, ena urologinja pa je v Mariboru.
[/quote]
Nisem Barca.
[/quote]
Nisem Barca.
[/quote]
o.k.
Forum je zaprt za komentiranje.