Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali obstaja kakšna lažja pot na Šmarno goro od tiste iz Tacna?

Ali obstaja kakšna lažja pot na Šmarno goro od tiste iz Tacna?

Ali obstaja kakšna lažja pot na Šmarno goro od tiste iz Tacna?

Predlagam Rožnik, ker tole ne bo šlo 🙂

Pa kaj res ne morejo narediti ene dostojne poti gor na Šmarno goro, da bi se po njej hodilo, ne pa, da se hodi po teh kamnih, koreninah, preprekah? Saj s tem, ko dajo korenine iz zemlje, še bolj škodijo naravi, kot če bi naredili eno pot.

Poskusi čez Peske, ta pot ni nič posebej “popravljena”, taka je kot smo jo shodili.

Seveda obstaja. Štartaš pri razvpitemu klubu Lipa zadaj za šmarno goro, in se nanjo povzpneš po cesti, po kateri tudi g. Ledinek gor zvozi vse pivo in klobase in kar še tega popijemo in pojemo. Po tej cesti vozijo tudi kolesarji na Šmarno goro…

Meni je ravno ta pot všeč, ker je ravno pravšnja, da si na kratko očistim ‘dušo in telo’…..

Jaz vedno štartam iz Šmartna- pri kapelici imaš ulico Šmarnogorska pot, tako da ne moreš falit. Meni una iz Tacna ne ustreza, ker se mi vleče.

Poti na Šmarno goro je polno. Tudi iz Tacna je malo lažja – štartaš isto kot če bi šel po koreninah, na poseki pa zaviješ na Romarsko pot, je široka in brez koreninic :). Na isto pot se pride tudi iz vasi Tacen ali pa iz Šmartna (kot je že zgoraj ena zapisala). Pa Peske so tudi prijetne, ali pa po cesti z Zavrha. V vsakem primeru pa greš gor, torej v hrib.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close