ali moški radi poližete/ženske pojeste spermo?
mene zanima ali tipi radi poližete pičko? jaz npr zelo rada potegnem tipu kurca, vendar sperme ne pojem rada! zanima me pa ali ženske rade pogoltnete spermo. Kot vemo je sprema od tipa do tipa različnega okusa. meni je bla do zdej še vsaka sperma ful zanič. edino 1x od enga tipa mi je bila dobra, ker je bila res sladka in okusna. vse ostalo je bljak za bruhat! pa rada sexam, rada poližem penis, samo ne poglotnit pa ne morem, ker se mi dviguje! Moški povejte še vi, kakšen okus ima sok pičke? ali je res slasten, ali samo kr tko pravite? jst sm enkrat probala svoj sok, ampak men je bljak, slano pač….nič posebnega 🙂
Blazno rad poližem. Mogoče včasih še celo raje to, kot pa da ga namočim. Nimam pa reference glede večjega števila pičk, tako da tale od moje je bolj kot ne zelo blagega okusa. Ko znorim, bi jo polizal tudi če ni sveže umita, ampak ne pusti. Okus sperme je pa bojda odvisen od hrane ki jo je moški jedel, priporoča se ananas
Jst ji jo ful rad poližem, okus nima vedno isti, ampak mi je vedno všeč, saj je moja 🙂
Prav tako, mi ga ona rada poliže, velikokrat tudi do konca, in večinoma mi pride vanjo in ona pogoltne. Mene osebno to ful rajca.
Ne razumem tistih, ki se jim partnerjevi ali partnerkini organi (katerikoli) gnusijo ali jim niso všeč. Če si midva ne bi bila všeč, pač ne bi bila skupaj. Sem pašejo tudi vonji in okusi, jasno.
Jaz sem bil sprva kar proti temu da jo oralno obdelam ampak potem sem bil enkrat malo pijan pa sem si reku kaj je pa lahko tok slabga v temu? no, od takrt naprej sem s tem “zasvojen”. Včasih mi je to boljše kot pa samo namakanje,…
Od moje okusa sicer nima, je bla pa prva da sm jo polizal, tako da nevem…
Moja ga tudi brez problema vzame v usta, pa tudi do konca ga ima v ustih, pogoltne pa le redko in takrat ko to naredi se počutm res blaženega 😀
mmmmm nekaj najlepšega je lizat. Sploh ene pol dneva do dan staro (starejša pa ni okusna) ko pride do taprave arome, sveže umita ima okus po milu, oziroma ga nima. Pa z veseljem se potomim čimbolj globoko 🙂 masten od brade do čela.
Je pa nažalost tega vse manj, zanalašč, ker ni recipročnosti.Škoda za oba 🙁
Ma ni problema polizat ampak je dobro da gre prej scat je še boljše .Moja ga zelo rada tudi vleče in še ga pogoltne celega kurca sperme pa je vedno premalo no vsaj tak reče , bože nedaj da bi šla kakšna kaplica vstran . Vleče ga patako da mi male možgane v hrbtenjačo spravi . Na pičko sem nor ko pes na kost , najlepše pa je slišat kadar ji pride te pa glih tolko da mi glave not ne porine ,boge moje uhe , tuli pa ko volk (ah ti naša uboga soseda ko nima deda oz. tišiča,verjetno pa zraven brusi ko nora), ni lepšega kot da ji večkrat pride pol pa še pitona ruknem in jo lepo počasi nabijem da ji pride pred menoj pol pa že nori vsaj ko sedi na njem in si ga vzame kolko nuca nori pa bolj ko oni na divjem biku , ni lepšega kot te njene besede daj mi tega kurca našpricaj me v pičko , to je fuk vsaj zame . Vsak ma svoje fantazije sem mel pičko ko se je babi skoro zmešalo saj je pri 25 letih prvič imela polizano . Joj boga žena nocoj to bo rock n roll . Ma pičko bolj poližem ko sestradan pes skledo škoda da nimam pasjega jezika , bi jo verjetno kar z jezikom pofukal . Mejte se lepo in uživajte saj se samo enkrat živi . D(-:
Jst se nism slisala tipa ki bi reku da nemara polizat..moj to rad pocne uff pa tud ce “zaudarja” ker mam mal tezav z candido ,jst mu v tem casu nepustim,me uposteva hvala bogu ker mi je dost bed.drgac pa obvlada,se zvijam k kaca pa jokcam hehe.
Seveda obozuje tud ko mu ga povlecem sam men se neda skos:) hvala bogu me ma rad in me uposteva,drgac pa tud jst baje obvladam,se potrudim ampak nad okusom nisem prevec navdusena,ga pa usmerim proti ustem in pac mal dam v usta mal pogoltnem mal izplunem razmazem po obrazu hah in si celo pustim kot masko:) treba je mal experimentirat,ce se mata rada si bosta ze kaj izmislila 🙂 lp
božičkova, 15.12.2014 ob 09:05
mene zanima ali tipi radi poližete pičko? jaz npr zelo rada potegnem tipu kurca, vendar sperme ne pojem rada! zanima me pa ali ženske rade pogoltnete spermo. Kot vemo je sprema od tipa do tipa različnega okusa. meni je bla do zdej še vsaka sperma ful zanič. edino 1x od enga tipa mi je bila dobra, ker je bila res sladka in okusna. vse ostalo je bljak za bruhat! pa rada sexam, rada poližem penis, samo ne poglotnit pa ne morem, ker se mi dviguje! Moški povejte še vi, kakšen okus ima sok pičke? ali je res slasten, ali samo kr tko pravite? jst sm enkrat probala svoj sok, ampak men je bljak, slano pač….nič posebnega 🙂
Ne Moškim pa ja
Forum je zaprt za komentiranje.