ali moškemu 50+ ustreza, če ga ženska osvaja tako, da mu razlaga svoje seksualne fantazije,
Matjažko, napisal si tako, kot da vsak moški potrebuje rešiteljico in kot da je s tem nekaj narobe. Si ti mogoče gej ali je s teboj kaj narobe? :))
A je poročen?[/quote]
Zagotovo samski pri 55? 😀 Če pa je poročen, pa zelo nesrečen z ženo…. In evo, sedaj ga lahko ena reši in malo potolaži. :)[/quote]
Vprašala sem zato, ker nikjer nisem zasledila, da je poročen. Zagotovo samski pri 55-ih je komot ločenec. Če je pošlihtal svojo prtljago, why not?
Zagotovo samski pri 55? 😀 Če pa je poročen, pa zelo nesrečen z ženo…. In evo, sedaj ga lahko ena reši in malo potolaži. :)[/quote]
Vprašala sem zato, ker nikjer nisem zasledila, da je poročen. Zagotovo samski pri 55-ih je komot ločenec. Če je pošlihtal svojo prtljago, why not?[/quote]
Ah, potem bi bilo prelahko vse, potrebno je malo zakomplicirati, pa tudi s pristopi bi bilo lažje in zadevo preeč poenostavilo. :))
Vprašala sem zato, ker nikjer nisem zasledila, da je poročen. Zagotovo samski pri 55-ih je komot ločenec. Če je pošlihtal svojo prtljago, why not?[/quote]
Ah, potem bi bilo prelahko vse, potrebno je malo zakomplicirati, pa tudi s pristopi bi bilo lažje in zadevo preeč poenostavilo. :))[/quote]
Ti kar kompliciraj, meni se ne da. No, pa treba mi tudi ni. 🙂
Ah, potem bi bilo prelahko vse, potrebno je malo zakomplicirati, pa tudi s pristopi bi bilo lažje in zadevo preeč poenostavilo. :))[/quote]
Ti kar kompliciraj, meni se ne da. No, pa treba mi tudi ni. :)[/quote]
Ne kompliciram jaz, prej imam očutek, da ima 40-letna gospa rada malo dramo, ki deluje kot trezljaj v malce zaspano (ljubezensko) življenje in hrana fantazijam, kar se lepo ujema z njenim sanjarjenjem o “nedosegljivem moškem”, ki ga opazuješ v restavraciji 3 stole za njegovim hrbtom, ko mu servirajo dunajski zrezek, da bi raje njo izbral za glavno jed… :))
Sploh niste resni. Avtorica lepo vpraša, kaj si moški 50+ (jaz bi mejo spustila na 40+) želi oz. kakšen namig si želi slišat, da ga le ta ne bo odbijal, potem pa dobi… nič pametnega. Oz. uporabnega.
Zdaj pa res ne vem, ali ni nobenega 40+ moškega tle gor, ali kako…
Mene tudi zanima, kaj imate raje (moški 40+),
a) ali da ženska konkretno pove, kaj si želi, rahlo vulgarno flirta z vami (saj veste, skozi pogovorne priložnosti obrne na sexs),
b) ali pa da je vljudna, zadržana s tovrstnimi namigovanji, vendar sproščena, nasmejana, takšna, da dobite občutek, da ji je v vaši družbi všeč…
A ali B ?
On_, bom nesramna, če te vprašam: tebi tvoja žena daje kaj jesti? :)))[/quote]Zaenkrat še :)))
In paziva na krožnike zato ostale stvari počneva v drugih prostorih…. :)))
Bo odgovor ok? 🙂
Ps.
saj se drugače ne bi tako navezal na to kosilo, če ne bi bilo tako eksplicitno izpostavljeno že v prvem postu te teme, da se bodo ključni trenutki odvijali ravno pri kosilu.
So, so, samo nekateri (40+) vegetirajo, mlajši moramo biti pa tiho, medtem ko se osemenjujemo.
So, so, samo nekateri (40+) vegetirajo, mlajši moramo biti pa tiho, medtem ko se osemenjujemo.[/quote]Senza pa kaj bi ti rada našo it v greh porinila!? 😉 Ali ji samo skomine delaš s tistim “so,so…”? :)))
Sploh ne vem kaj vezano žensko to zanima kolk je še takih in takih in kako jim pristopit oz kaj jih zanima? 😉
Pa ne da ji je doma že dolgčas? 😉 😀 😀
So, so, samo nekateri (40+) vegetirajo, mlajši moramo biti pa tiho, medtem ko se osemenjujemo.[/quote]
Tole se pa sliši tako : Tisti, ki imajo itak preveč časa in “nimajo ali ne morejo kaj počet” – so tiho, medtem ko tisti, ki so “akcija” 100 na uro, uspejo še med @#$%&()/ tipkati … ni čudno, da na mladini svet stoji .
Tudi vsi moški 50+ niso isti. Eni so kurbirčki, ki varajo žene, eni so samski kurbirčki, eni so “gospodje” in eni gospodje.
Kako se bosta pomenila na kosilu je pa odvisno tudi od njunih vlog. Si ona želi bit njegova ljubica, prijateljica priležnica za občasni seks brez obveznosti, resna partnerka, morda bodoča ženo, katero bo brez zadrege lahko predstavil sorodnikom, prijateljem in sodelavcem?
Sama leta ne povedo praktično nič. Je rekel enkrat en gospod, ki se ukvarja z manekenkami, če je ženska kura pri 15, bo kura celo življenje.
In kdo je ta gospod? Čist tko za referenco :)[/quote]
Sicer pa sem napisala, da se ukvarjaz manekenkami. profesionalno. Kot business. Ne kot seksualni hobi. :)[/quote]
To ni pravilen odgovor, še enkrat – kdo je ta gospod? Težko verjamem, da nekdo, ki služi na manekenkah, javno razdaja tako slabšalno mnenje o ženskah.
Sicer pa sem napisala, da se ukvarjaz manekenkami. profesionalno. Kot business. Ne kot seksualni hobi. :)[/quote]
To ni pravilen odgovor, še enkrat – kdo je ta gospod? Težko verjamem, da nekdo, ki služi na manekenkah, javno razdaja tako slabšalno mnenje o ženskah.[/quote]
Saj kura si ti, ker to vprašuješ in tako rekoč zahtevaš.
Forum je zaprt za komentiranje.