Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ali mora inštruktor res dali izpolnjene pole vozniku?

Ali mora inštruktor res dali izpolnjene pole vozniku?

Ali je res, da mora inštruktor v avtošoli, ki te uči voziti dati svojemu vajencu, ki vozi pri njem pravilno izpolnjene pole za cpp? Dal bi jih nekje pet, potem pa je ena od teh v testu cpp.
Če ne kaj se dobi v avtošoli za učenje razen knjige?

Mislim,da to ni ravno “mora dat”,ampak ponavadi dajo,da kanditat res naredi CPP. No ne vem,vsaj zdi se mi tako:)

A zato tolk mlajših šoferjev ne pozna predpisov?!
Nekoč, ko sem jaz delala vozniški izpit (pred več kot 30 leti) ni nobenemu inštruktorju prišlo na misel, da bi kandidatu dal izpolnjene pole (morda so kakšne pole krožile bolj “ilegalno”). Smo se morali predpise kar naučit.

Se strinjam. Ma kakšne pole?

Tečaj sem obiskovala 2 x tedensko po 3 ure in sicer malo manj kot 2 meseca. So nas pripravili tako, da na teoriji ni bilo problemov – a ja izpit imam 25 let.

Uradno tega nebi smeli delat. Se pa najde kaki. Zato pa rečejo potem, da naj nena preveč tega kažejo okoli. 🙂

Mah, zdaj se bodo pa zaradi enega glupega vprašanja,ki se pojavi na monu, ‘ta stare’ začele usajat, da kako mladi goljufajo, edino one so pa ZARES delale izpite.

Ja, seveda.

Jaz sem izpit delala leto dni nazaj in kaki pole, lepo vas prosim! Sem lepo delala tečaj, vzela knjigo in zadeve naštudirala. Našla sem pa na netu teste za vajo, seveda pa to jasno niso pole z izpitnega centra.

http://www.tecajcpp.com/baza/test.php

ne bi bilo slabo, ko bi se kaka od teh ta starih pametnjakovičk preizkusila, koliko zna,preden začne na podlagi enega posta sodit vse nove voznike.

še tebi odgovorim, da bo RES jasno:

SEVEDA NE!

Imaš zgoraj link in lahko vadiš.

New Report

Close