Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali MON v resnici obstaja ( vsa norost števila 13 )

Ali MON v resnici obstaja ( vsa norost števila 13 )

Končno junakinja – nagrada kuhanček … lahko tudi dva, trije … do trinajst .[/quote]

KU-PIM. Pa zgradila bom hotel 🙂

Niti med službenim časom , niti na Šmarni gori … zmerom sem vesel, ko napišem malo zavito v skrivnost.
Scal pa sem . To je pa dejstvo.[/quote]

prav je, da napišeš:) in to počni redno:) tudi službeni čas je danes neka bolj relativna zadeva

in vse to:
3) Ja res, a mogoče je boljša primerjava z drevesi v gozdu , ki so s koreninami vsajeni v skupno kolektivno nezavedno … vsem nam v dobro.
in
“ono”, grem jaz sedaj “počenjat” in videt to, tja na 1347 m. bližje ni višjega:)

Smeh. Odsotnost razmišljanja. :)[/quote][/quote]

Seks.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seks.[/quote][/quote]

Tole mi je pa res ratal! Sori, Robi. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tole mi je pa res ratal! Sori, Robi. :)))[/quote][/quote]

Zakaj se mu opravičuješ – imel je priložnost …
Ratal , ampak 16 ur kasneje ( škoda da ne 13 ) .
Čestitke … torej, da nadaljujem v tvojem stilu : ” Kaj piješ ? “

Vem, da , če gledaš s stališča matematičnega zapisa, zadeva pade .

V silni vnemi popisovanja neverjetnega, sem res spregledal par malenkosti in pozabil določene zadeve podrobneje razložiti: Dejstvo je , da sem se vrnil in pogledal v PC ob 14:53 ( 1+ 4+ 5+ 3 =13 ). V tistem trenutku je bilo postov 111 in ne 113 oziroma 114, tako da je razlika 111 – 98 = 13 .

Polomil sem ga pri copy-paste in numeracija nogodkov ne laufa v redu ( postavka 2 in 5 sta dvakrat – vseh je bilo namreč spet 7. )

Primer seštevanja – zapis je v obliki ure ( ure : minute ) . Tisti ( : ) ni deljenje !
Primer : 5. ( 13 : 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13) = 14:18 ( 6 krat 13 min = 1 ura in 18 minut )

In ni bilo 3L kuhančka .
Za 7 Eurov, ga ne bi dobil toliko …

Od MON pijače lahko človek še dehidrira. Lahko pa daš gor vodo za zeleni čaj. 😉

… ko bo voda zavrela, a dam v priponko posebej vrečko s čajem in posebej vrelo vodo, ali naredim do konca in pretočiva preko neta ( cca 13 TB ) : )))

V silni vnemi popisovanja neverjetnega, sem res spregledal par malenkosti in pozabil določene zadeve podrobneje razložiti: Dejstvo je , da sem se vrnil in pogledal v PC ob 14:53 ( 1+ 4+ 5+ 3 =13 ). V tistem trenutku je bilo postov 111 in ne 113 oziroma 114, tako da je razlika 111 – 98 = 13 .

Polomil sem ga pri copy-paste in numeracija nogodkov ne laufa v redu ( postavka 2 in 5 sta dvakrat – vseh je bilo namreč spet 7. )

Primer seštevanja – zapis je v obliki ure ( ure : minute ) . Tisti ( : ) ni deljenje !
Primer : 5. ( 13 : 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13) = 14:18 ( 6 krat 13 min = 1 ura in 18 minut )

In ni bilo 3L kuhančka .
Za 7 Eurov, ga ne bi dobil toliko …[/quote]

Jaz sem pri številkah že prišla do dna, je pa bilo hecno, ko prvo pomisliš, da te heca matematika, kaj ima prednost.
Pri postih pa sem drugače videla zadevo.

S kuhančkom pa je bil mišljen hec (ko je bilo toliko govora), tako, da ne vzemi to tako resno. :)))

… ko bo voda zavrela, a dam v priponko posebej vrečko s čajem in posebej vrelo vodo, ali naredim do konca in pretočiva preko neta ( cca 13 TB ) : )))[/quote]

Eh no, menda veš kako se stvari spelje do konca!? ;)))

In ni bilo 3L kuhančka .
Za 7 Eurov, ga ne bi dobil toliko …[/quote]

Jaz sem pri številkah že prišla do dna, je pa bilo hecno, ko prvo pomisliš, da te heca matematika, kaj ima prednost.
Pri postih pa sem drugače videla zadevo.

S kuhančkom pa je bil mišljen hec (ko je bilo toliko govora), tako, da ne vzemi to tako resno. :)))[/quote]

Če bi jemal resno, mi take utrgancije nikoli ne bi padle na pamet :))

Fuj zeleni čaj!
Voda, voda in še enkrat voda, čeprav sem bil že prohlašen za MON-ovskega pijančka!
Čaj ki si ga privoščim, ko sem že čisto fuč je samo tisti, ki ga sam naberem nad 1200 metri.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Fuj zeleni čaj!
Voda, voda in še enkrat voda, čeprav sem bil že prohlašen za MON-ovskega pijančka!
Čaj ki si ga privoščim, ko sem že čisto fuč je samo tisti, ki ga sam naberem nad 1200 metri.[/quote]

Obožujem različnost okusov! 🙂

Zapletanje samo zaradi zapletanja:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close