Ali MON v resnici obstaja ( vsa norost števila 13 )
Ali MON v resnici obstaja ( vsa norost števila 13 )
1. ( 13 : 0 ) = 13:00
Ko sem ob 13:00 stopil skozi vrata … ( bilo je takoj po pisanju 98.-ega posta ( 12:57 ) v to temo sem se namreč dokončno odločil, da vas imam dost. Je bil pa ta post pravzaprav “ponovno” izveden post iz : ( 12:55 — 1+ 2+ 5+ 5 = 13 ) na izrecno željo GF…
Takrat seveda še nisem vedel, kaj se dogaja … 98 je namreč 7×13 + 7 !
Nezavedno sem z omarice vzel par kovancev za vsak slučaj, če bi izven MON-a srečal kakšnega MON-ovca, da bi mu dal za pijačo … uganili ste, da imam sedaj, po povratku, še vse kovance … Ko sem dosti kasneje, ko so se slučaji že bedasto ponavljali, vzel v roke kovance, sem ugotovil , da jih je 6 v skupni vrednosti 7 Eurov ( 2 kosa po 2Eur + 2kosa po 1EUR + 2 kosa po 50centov ) . ( 7Eurov v 6kovancih = itak spet 13 )
2. ( 13 : 13 ) = 13:13
Ker je MON-ovska megla danes gosta, sem del poti opravil z avtom, da se je nisem prenažrl, potem pa peš nadaljeval po makadamski poti . Ne vem kateri vrag me je nateral, da sem ob prvem stiku nog z listjem na gozdnih tleh iz žepa vzel telefon in pogledal koliko je ura … bilo je 13:13, kaj pa drugega .
2. ( 13 : 13 +13 ) = 13:26
Megla je bila še vedno gosta. Hodil sem dokaj hitro v klanec, ampak imel sem na sumu, da me ima “nekdo” za norca … in imel me je … Ko sem skozi meglo prvič uzrl bledo sonce v izgledu luninega diska je bila ura – jasno – 13:26 …
3. ( 13 : 13 + 13 + 13 ) = 13:39
13:39 : To je ura ko sem stal na vrhu hriba na popolnem soncu. Če si izmislim ( do sedaj je bilo vse kar sem napisal čista resnica ), da je bilo med zgornjim robom megle, pod katero se skriva vesoljni MON, le 13 m razlike v nadmorski višini, mi seveda ne bo nihče verjel … ampak pravgotovo je bila ta cifra hudo blizu dejanskemu stanju …
4. ( 13 : 13 + 13 + 13 + 13 ) = 13:52
Tule nimam kaj pametnega za napisat – še vedno uživam na soncu …
5. ( 13 : 13 + 13 + 13 + 13 + 13 ) = 14:05
Tam nekje sem se počasi odpravil nazaj proti megli … in šel scat za bližnjo bukev .
5. ( 13 : 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13) = 14:18
Dosegel sem spet zunanjo mejo MON-a, ko sonce spet izgleda le kot bleda polna luna . Imamo opravka z sedmimi številkami 13 ( 6 za minute in eno za ure) – isto kot tisti Euri v kovancih v mojem žepu …
Epilog :
Vse skupaj lahko vzamemo kot dokaz v obliki neskončne neverjetnosti . In ker jaz vem, da je to pisanje čista resnica – se pravi realnost, potem je vse izven tega lahko čista iluzija in virtualnost, ki ves ta čas ni obstajala in še vsa MON-ovska pravljična bitja zraven – torej vi … kot dodaten dokaz temu imam osebno izkaznico, na kateri pa tam zunaj, na soncu, ni pisalo WishYouWereHere …
P.S.
Ves čas mojega popotovanja onkraj meja MON-a ste uspeli v temi ” Petek 13 2013 ” sproducirati točno 13 postov …
En tip me je sicer zajebal, da nisem oddal 113-ega sporočila na to temo ( bila pa sva v isti minuti, tako da nisem veliko mimo usekal, če sem 114 – ega …)
P.S. II.
Mislim, da se morate pravljična bitja MON-a resno zamisliti, kaj vas čaka jutri : 14.-ega decembra … morda bo Seba111 le dobil še eno priložnost in bo njegova zanosila šele po drugem seksu in bo NM-3w postal prav prijazen ata – čista sinteza Miklavža , Božička in Dedka Mraza …
O ženskem delu MON-a pa raje ne bi razglabljal – tu pa nobena kvazi -znanost ne pride niti blizu z napovedmi …
Vsaj to bi lahko razumel, da imaš z mojega pogleda od zunaj v MON, morda drugo priložnost, vprašanje pa je kako so zvezde, kvantna polja, verjetnosti itd … postavljene iz stališča tvojega jaza, ki pa se zame nahaja nekje v paralelnem svetu … ti vidiš in izkušaš povsem drugo vesolje in objektivno realnost, ki se z mojo prepleta zgolj v virtualnem MON univerzumu …
Kaj je to “garklc” ?[/quote]
“Garklc” je ograjen zelenjavni vrt .
Torej “tvoj” vrtiček … poligon …[/quote]
Na nek način je privid. Zato mu rečemo virtualni svet.
Tvoje sposobnosti povezovanja, običajnim ljudem nepovezanih dogodkov, pa kažejo na sposobnost abstraktnega razmišljanja.
Vsak človek je svet zase. Če ne bi bil, ne bi poznali relativnosti.
“Garklc” je ograjen zelenjavni vrt .
Torej “tvoj” vrtiček … poligon …[/quote]
1) Na nek način je privid. Zato mu rečemo virtualni svet.
2) Tvoje sposobnosti povezovanja, običajnim ljudem nepovezanih dogodkov, pa kažejo na sposobnost abstraktnega razmišljanja.
3) Vsak človek je svet zase. Če ne bi bil, ne bi poznali relativnosti.[/quote]
1) Peteršilj, motovilec, čebula, solata , paradajz …iz “garklca” niso nobeni prividi.
2) Abstraktno razmišljanje je pol zdravja, druga polovica pa je …
3) Ja res, a mogoče je boljša primerjava z drevesi v gozdu , ki so s koreninami vsajeni v skupno kolektivno nezavedno …
WYWH človek bi mislil, da si spil vsaj 3L kuhančka in da si zdej orng slab. Upam, da naslednji petek ne bomo razglabljali o kaki kvantni fiziki.
Tvoje preigravanje s številkami bi človek mislil, da ne obvladaš matematike 4.razreda, a otroci bi rekli da je s ”finto”.
Post pod temo ” Petek 13 2013 ” je bil na 113. mestu, od tipčka pa na 114. Nekje si se uštel
Dedi (NM-3w) bo postal Božiček in Dedek mraz, Miklavž pa mogoče drugo leto, ker letos je bil oblečen v Parklja, ki roko na srce bi ga človek ne rad srečal niti v najhujših morah, ne pa v živo. Sorry dedi
Seba ku Seba, bo bolje če se vzdržim komentarja…..
Forum je zaprt za komentiranje.