Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali me mini (toy) pudelj enako kot mini koder?

Ali me mini (toy) pudelj enako kot mini koder?

Lahko nehaš z dezinformacijami? Toy je najmanjši pudelj, sledijo mu pritlikavi, srednji in kraljevski.

Laž.

Pozdravljeni!

Zanima me, če se da v sloveniji kje kupiti toy pudla?

zivjo. sem kristina in si zelo zelo zelim toy pudeljcka ki jih je v sloveniji zelo malo-skoraj nic. sem ze kupovala in si ogledala veliko druzin z pudlji ampak so mi vsi ponujali pudlje ki so bili vecji od pricakovanj…zelim si TOY POODLA ki je najmanjsi in je velik tako kod civava in ne zraste…zanima me ce mi lahko gdo od vas pomaga do kontakta katere osebe ki bi toycka lahko kupila? CENA NI POMEMBNA!!!! tukaj imate pa se link od kuzka ki si ga zelim…HVALA VAM ZE V NAPREJ!!! ce bi mi gdo znal pomagati naj pise na kikica_3@hotmail.com…… zelooo bi me osrecil 🙂 LP http://www.youtube.com/watch?v=eW70-_g-A6M

Dala si link od mladiča, starega 9,5 tednov, torej menda ne pričakuješ, da bo odrasel pes takšen?
Glede legel se pozanimaj na KZS, kjer imajo vse podatke – tudi o šele predvidenih leglih.

Dober dan popravljam najmanjši pudelj je mini ne toy.

Oprosti ampak zavetisca pokajo po sivih. Zakaj se afnate s temi malimi psi in placujete po vec tisoc €? A res ne veste da zaradi vas obstajajo tovarne?? Psice oplodijo s semeni vec psov no!!! Pejt v zavetisce!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close