Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali me ljubi?????

ali me ljubi?????

živjo!prosim če mi loh na to kakšn odgovori-prosim!!!!mam vezo z 10let starejšim moškim,se pravi da je star 27 let-pogosto se dobivava-samo jst ga ljubim,ampak on mi pravi da ga ne smem da je med nama samo sex!nerezumem pa zakaj pol že eno leto vstraja pri tem če pravi da se mu gre samo za sex-res ga nerazumem-če bi blo že tko se nebi slišala vsak dan.a noče priznati da me ljubi al pa se mu gre samo za ponos.mogoče pa res ne čuti nič do mene…pravi mi pa da se je v enmu letu navezu name…a mi lahko kdo pomaga…res bi bila hvaležna…lp

heheh… brez zamere, sam če ti nekdo u glavo reče da te ne ljubi, pol te očitno ne!!!

in kaj te zdaj zanima?

cimprej si najdi drugega. Samo izkorišča te, ker ve, da mu ne boš škodila ali delala scen. Lahko noč 4TI

In zdaj bi rada od nas slišala, da te ljubi, iz tega kar si napisala?
Da, ljubi te!

; )

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Z leti se naučiš, da je take moške izjave kot so ‘ne ljubim te’, ‘samo sex je med nama’ in podobno najbolj zdravo jemati dobesedno. Seveda da mu paše imet deset let mlajšo ljubico. Če tebi to ustreza, potem OK. Ampak očitno ti ne, če te to stanje dela nesrečno. Je resno za zamislit se nad situacijo. Če si želiš ljubezni, si poišči nekoga, ki si želi enako.

…….pameten dečko. Točno ti je povedal, kaj hoče od tebe…..sex!!!

Jao miške male kok ste naivne. Itak da te ma samo za sex, ker mu pač tko paše in mu še ni do resne zveze, ampak občasen sex pa vseen prav pride ane. Ko ga bo zadela taprava ženska, pa bo pozabu nate, ti pa…..

Ti vsaj po pravici pove. In te tudi ne izkorišča. Izkoriščal bi te, če bi ti tvezil vse mogoče o ljubezni itd. Tako vsaj točno veš, pri čem si. Lp

Tebe bo še srček bolel punca…..fant te ne ljubi, želi si seksa…kakor ti je povedal…..Si pomislila da moda že ima punco, ki jo “ljubi” in ma tebe sam za zraven??

dopolnjujem žiži: on te ima za zabavo poleg neke druge, leta pa tudi tebi tečejo in ostala ti bo sama zagrenjenost.

ne, ne ljubi te… če si pripravljena sprejet samo sex, se dajaj lepo z njim dol, če pa hočeš nekaj več, pa od njega ne boš dobila.. zato čimprej stran

Zakaj je s tabo že en let, če te ne ljubi? Lahko dosegljiv, reden, ulaufan sex. Če je rekel da te ne ljubi pol te 100% ne.

Kaj čmo, tudi moj je 10 let srarejši od mene in je med nama samo sex pa sem že jaz sama več kot deset let starejša od tebe in ravno zato razumem kdaj gre res sam za sex in kdaj je vmes še ljubezen.

P.S. Pa se imam čisto fino samo razumeti je treba in vedeti kaj lahko pričakuješ.

vem-sam imam še vedno uno upanje da mogoče bo še kej…vem da morem stran ampak ni lahko!!!kako nej grem stran a ma kdo kakšen nasvet ker nemorm kr tko,preveč ga imam rada!!!večinoma imate prav-to jst vem sam imam še vedno upanje!hvala vse en…lp

Se vidi, da si se premlada, da bi razumela kaj pobeni ****-buddy relationship 😉

tamara čist razumem-sam jst nemorm-jebe me v glavo jst pa še vedno za njim norim-pa bi jih mela loh velik-ker nism grda pa ne spet tok lepa…sm že poskusla z drugimi pe ne gre-ni to to!!!!vem da morm it stran od njega sam kako???lp

@miska: ne pusti, da te j*** v glavo, ni te vreden. Zal je veckrat tako, da se zaljubimo v cloveka, ki nam ljubezni ne vraca! Res, v glavi se prepricaj, da te ni vreden!!!

hvala da me razumeš…zou je res tako saj večinoma da se zaljubimo v človeka v katerga se nebi smeli…papa

joj miška,čimprej stran d tega človeka-!drugače boš preveč pretrpela,vsa tvoja mlada bojo šle nekam.čimprej!!!

A nisi mal premlada za take zadeve?
Dost pove že to, da je 10 let starejši, ti pa še polnoletna nisi?!!?
Oba se obnašajta letom primerno, pa ne bi smelo biti težav.
Zakaj je treba že pri 17-ih letih rint v težave, če ti ni treba?

pa sej leta niso pomembna če se mata dva rada-saj predvivevam!ne ni mi blo treba rint v težave, srčku nemormo ukazat koga bo ljubil…v tem letu sm se navezala nanj-bla sva skupi štir mesce in v teh mescih sem ga vzljubila zdaj naju veže samo sex in tako nemorm več!rada bi šla stran od njega ampak nemorm…vem kaj si mislite-nism jst kriva da ga tako močno ljubim!!!ah sj bo…

Srčku ne moreš ukazat, koga naj ljubi, to je res, lahko pa pamet vseeno prevzame nadzor nad tvojimi dejanji, a ne. Ne kliči ga, ne piši mu, ne išči ga po skupnih lokacijah, še več: pobriši njegovo številko iz svojega telefona (mah, saj vem, da jo znaš na pamet, sam vseeno), zbriši njegove maile in smsje, in si zapolni čas z drugo družbo. Bolje da zdaj ti to narediš, kot pa da boš vse bolj zatrapana v svoje predstave o njegovi ljubezni (ki je kot sama veš ni) in boš potem še bolj boga, ko se te bo on naveličal in to naredil s teboj. Gotovo imaš v svojih letih veliko stvari v življenju,ki jih moraš urediti. Rajši se tega loti.

Ti želim veliko uspeha.

hvala..lepo si napisala-vse to kar si napisala sem probala a ne gre!!!če ga jst ne pokličem vsaj en dan takoj on mene pokliče…jutr sva zmenena da se pogovoriva o vsem skupi…itak vem da bom spet razočarana ampak soočit se je treba…bomo vidl kaj bo…papa

ne kliči, ignoriraj, hodi ven s svojimi frendi, kratko malo: ma odj*****! punca, ne igraj se s starejsimi tipi, ker jim se nikakor nisi dorasla – te bodo samo prizadeli, izkoristili – a bi to rada?! druga stvar je, ce tocno ves kaj hoces in je to samo one night stand, sex in potem cao!
premisli kaj delas pa pusti si se malo casa, da odrastes – halo?! kam se ti tako mudi?

lp in gudlak

….ko boš enkrat po lekarnah iskala clearblue….upam,da se boš takrat spametovala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close