Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ali lahko zamrznemtorto, nujno moramo današnje praznovanje prestaviti na nedeljo…

ali lahko zamrznemtorto, nujno moramo današnje praznovanje prestaviti na nedeljo…

Torta narejena doma včeraj, praznovanje pa moramo nujno prestaviti na nedeljo…..

ali lahko dam torto zamrznit in jo v nedeljo zjutraj dam ven???

Al bomo pa samo torto jedli do jutri zvečer, vnedeljo pa novo naredili…:(

Jaz je ne bi. Tudi tega, da bi mi kje ponujali odmrznjeno torto, ne bi bila ravno vesela.

Lahko. Toda ne bo preveč dobra. Jaz je ne bi ponujala dosti okrog. Če imaš možnost, speci drugo

Jo pridemo mone pojest, ti pa spečeš drugo. 😉

je ne moreš nesti v službo, da se poje, ali kam drugam?

Odvisno je tudi iz česa je torta narejena …

Mi jo pa po vsakem praznovanju narežemo na takšne kose, da lahko potem odmrznjeno razrežemo na 3- 4 kose in jo damo zamrzniti. Mogoče je malo drugačen okus- za malenkost, užitna pa tudi.

Jo bomo kar pojedli, če malo premislim, res ne bi rada, da bi kdo v nedlejo po praznovanju imel kakšne želodčne težave…

Odmrznjena torta ni niti lepa, niti dobra, v bistvu je zanič, strupena pa res ni. Gostom je pa absolutno ne moreš ponuditi odmrznjene. Tort se ne zamrzuje, potice in kruh pa lahko.

Pri nas sicer torta ne pride do zmrzovalnika, ker je vmes prevec oci lacnih torte… Na kaksnih porokah in praznovanjih z veliko torte, smo pa tudi ze zamrznili in potem odmrznjene jedli. Niso bile lepe, okusne so pa se vedno bile.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close