Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali lahko še nižje padeš?

Ali lahko še nižje padeš?

Nimam prijateljev. Sem brez punce, devičnik. Ne bom se poročil in imel otrok. Nezaposlen. Še vedno živim pri starših in ne znam vozit avta. Povrh tega sem duševno bolan. Sem že v poznih dvajsetih.

Popolnoma sem zafural lajf in ni mi pomoči. Le Bog mi je v uteho. Sem na dnu družbene lestvice in se ne morem pobrati. Konec je.

Ja nevem, najboljše da začneš korak za korakom. Najprej pojdi delat izpit za avto recimo, boš že s tem veliko pridobil.

zdravo!nic nisi zafural,ne vem kaksno je tvoje dusevno stanje,a si upokojen zaradi zdravstvenega stanja.zakaj bi zafural,ce ti zdravje ne dopusca,kaj vec naredit.poskusi,korak za korakom,mic po mic pa bos nekam prisel,saj si se relativno zelo mlad,pa tud zdravstveno stanje se ti bo morda scasoma vsaj malo uredilo.ne bupaj,vse dobro ti zelim.

Kaj pa če se greš najprej zdravit glede na to, da praviš, da si duševno bolan? Saj je leto 2022. Dandanes zdravimo vse in vsakogar.

Samo verjeti moraš v Boga. In ne obupat.

Isto star ko jaz, mal čez 40. Živi pr starših, nima avta, tudi ma zdravstvene težave, šola osnovna. Ampak v teh letih od doma služi več ali isto kot jaz z diplomo in avtom. To da si devičnik in brez prijatlov pa tudi nima nobene veze. Mogoče pa nisi za vezo in ti ne ustrezajo odnosi. Pr 40 komi začneš živet u izi, razen če si mel že prej srečo al pa ful delu.

Še sreča tvoja, da obstaja Starševski čvek

Odgovor na objavo uporabnika
…, 15.02.2022 ob 12:11

Samo verjeti moraš v Boga. In ne obupat.

To Ja. Duhovnik pa lahko postaneš…imaš več kot pol pogojev

To, da si devičnik, je samo dobro. Lahko greš v samostan.

Vpiši nadaljevanje izobraževanja. Karkoli te pritegne in nadaljuj šolanje. Družba pride zraven.

Nikar ne obupaj, celo življenje je pred tabo.

Sodelujete na vrhunskem, več kot superfantastičnem forumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close