Ali lahko še nižje padeš?
Nimam prijateljev. Sem brez punce, devičnik. Ne bom se poročil in imel otrok. Nezaposlen. Še vedno živim pri starših in ne znam vozit avta. Povrh tega sem duševno bolan. Sem že v poznih dvajsetih.
Popolnoma sem zafural lajf in ni mi pomoči. Le Bog mi je v uteho. Sem na dnu družbene lestvice in se ne morem pobrati. Konec je.
zdravo!nic nisi zafural,ne vem kaksno je tvoje dusevno stanje,a si upokojen zaradi zdravstvenega stanja.zakaj bi zafural,ce ti zdravje ne dopusca,kaj vec naredit.poskusi,korak za korakom,mic po mic pa bos nekam prisel,saj si se relativno zelo mlad,pa tud zdravstveno stanje se ti bo morda scasoma vsaj malo uredilo.ne bupaj,vse dobro ti zelim.
Isto star ko jaz, mal čez 40. Živi pr starših, nima avta, tudi ma zdravstvene težave, šola osnovna. Ampak v teh letih od doma služi več ali isto kot jaz z diplomo in avtom. To da si devičnik in brez prijatlov pa tudi nima nobene veze. Mogoče pa nisi za vezo in ti ne ustrezajo odnosi. Pr 40 komi začneš živet u izi, razen če si mel že prej srečo al pa ful delu.
Forum je zaprt za komentiranje.