Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali lahko prijavim voznika avta ki mi je trobil

ali lahko prijavim voznika avta ki mi je trobil

danes sem šla z kolesom do trgovine in priznam šla sem malo bolj po sredini ker je šel v štric z mano moj sin in zadaj nama pripelje en črn BMW in nama trobi. a lahko ga prijavim?

Seveda, lahko se prijavlja ravno BMW-je in kot nalašč črne.

Kolesar mora voziti ob robu cestišča, vzporedna vožnja ni dovoljena.

Ti si delala zgago na cesti, kriv je pa drug?

Ne moreš. vozniki BMWjev so po celem svetu zaščiteni;)

Jaz voznikom v BMW-jih, ki ne znajo voziti, pokažem en prst. Ups….dama pa takšna, he he.

Ja saj, bedasta tema sicer in nezmožnost izmišljanja nečesa izvirnega , ampak v reali večkrat videno. Taki kolesarji bi si zaslužili eno pošteno okoli vuh, bi bil kmalu red. Ne razumem namreč, zagotovo vsako od teh telet na biciklih vozi tudi avto in zagotovo takrat vidi, kako ga ovirajo vzporedno vozeči kolesarji? Ali ne, postane čisto obsedeno in noro , ko sede na bicikl?

Saj te razumenmo, da bi raje fračo dvignila, pa nimaš dovolj spretnosti.😁

A ti to resno???

Če smo že pri trobljenju, mene pa zanima, zakaj vsi tisti, ki delate prekrške, izsiljujete prednost itd. ponorite, če vam kdo zatrobi?
Za ogrožat druge ste dobri, ne prenesete pa, če vas nekdo opozori na vašo nesramnost. Zanimivo. Se počutite ponižane, osramočene, manj vredne? Hja, sami ste krivi, vozite po predpisih, ne ogrožajte drugih, ne izsiljujte prednosti, pa vam nihče ne bo trobil. Če pa tega ne zmorete, se pa sprijaznite, da boste osramočeni, he he.

Ti si delala zgago na cesti, kriv je pa drug?
[/quote]

Se strinjam

Hupa je zato namenjena, da se takim norcem, kot si ti potrobi, ker ovirajo promet.

Ni prepovedano, ni pa tudi smiselno.

Saj so tud zarukani. Se peljem pred kakima dvema tednoma po regionalni cesti proti NM in dva, po videzu foter in sin, z biciklom zavzemta tričetrt širine ceste. Trobim, ko se komaj zrinem mimo, ne da bi ga podrl, bedak pa maha ves zadovoljen z nasmeškom pozdravlja, misleč, da je tako znan, da ga pozdravljam. Saj ne veš pol, če bi bil jezen ali se smejal, ko vidiš nekj tako blesavega in tumastega.😁

Ja saj, bedasta tema sicer in nezmožnost izmišljanja nečesa izvirnega , ampak v reali večkrat videno. Taki kolesarji bi si zaslužili eno pošteno okoli vuh, bi bil kmalu red. Ne razumem namreč, zagotovo vsako od teh telet na biciklih vozi tudi avto in zagotovo takrat vidi, kako ga ovirajo vzporedno vozeči kolesarji? Ali ne, postane čisto obsedeno in noro , ko sede na bicikl?
[/quote]

Nasilje ni rešitev;) se pa strinjam z zapisanim.

https://www.youtube.com/watch?v=XKH5Gd92k74

Prijavi ga in se mu zahvali, da je potrošnik morda je tebi ali sinu danes rešil življenje ali pa vama vsaj prihranil večerjo v bolnici.

Ampak se takoj vidi, že tu se oglasi recimo Tara, da je ena takih, pa še primitivna in nesrmna povrh. Potem pa beremo v medijih baba nič kriva, kot una, ko je bila tema, ki so ji policaji kazen napisal zaradi tega ker ni imela osebne, v resnici pa zaradi usranega nesrmanega jezika. Tara pa zna kdaj v medijih jokat, da je žrtev sponega nasilja, ko ji bo nekdo, ki bo mu prekipelo, njen lasten štrleč prst nekam vtaknil ali zabil.

Prijavi ga in se mu zahvali, da je potrošnik morda je tebi ali sinu danes rešil življenje ali pa vama vsaj prihranil večerjo v bolnici.
[/quote]

Potrobil in ne potrošnik 🙂 kakorkoli zahvali se mu.

Potrobil in ne potrošnik 🙂 kakorkoli zahvali se mu.
[/quote]
Ja saj, da si me le olajšala, ker nisem vedel kam bi tega potrošnika umestil.😁 Sem že mislil, da je kaj “novega in naprednega na višjem nivoju”, kar je značilno za današnji čas.😁

Normalni voznik ne bo trobil ko nekdo drug dela malenkostni prekršek na cesti, to bolj kaže na agresivnost.

Normalni voznik ne bo trobil ko nekdo drug dela malenkostni prekršek na cesti, to bolj kaže na agresivnost.
[/quote]Če ti to tele pade pod avtomobil, ki se vzporedno vozi, ni več manjši prekršek, mpk si g naj-ebal nič kriv. Zato je trobljenje še najmanj. Dal bi ti jaz nasilje, frdamana sociopatska polnorita drhal, tega ravno manjka pri nas, ker edino batine še kaj zaležejo, noben drug ukrep več nima nikjer učinka.

mislim da se ti bodo smejali na paliciji tako kot se meni. Sprijazni se da zivis (na Balkanu) v drzavi kjer je vse mogoce.

To ni nič avtorica;meni šofer trobil(vozil za mano) ,ko sem ustavila pred prehodom za pesce, pesce ker šla gospa čez cesto ;verjetno se mu je toliko mudilo,da jo je spregledal …

Lahko. Za prijavo črnih BMW dobiš obrazec na policiji.

V štric si vozila s svojim sinom in sprašuješ, če lahko voznika prijaviš? Izpit za kolo imam šele 4, pa so nam tam jasno in glasno razložili, da se v štric ne sme peljati. Če se s sinom vozita predlagam, da sin vozi pred vami. Če je sin še mlad, pa se da kupiti sedež za otoke.

Varno vožnjo! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close