Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali Krek sploh ve kaj pomeni biti talec????

Ali Krek sploh ve kaj pomeni biti talec????

Naj mu nekdo prosim razjasni!

Tálec je oseba, ki je zadržana proti svoji volji; ugrabitelj po navadi to stori z namenom terjanja odkupnine ali za dosego političnih ciljev, in grozi, da ga bo v primeru neupoštevanja njegovih zahtev ubil ali poškodoval.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonymus378, 13.09.2021 ob 10:48

Naj mu nekdo prosim razjasni!

Tálec je oseba, ki je zadržana proti svoji volji; ugrabitelj po navadi to stori z namenom terjanja odkupnine ali za dosego političnih ciljev, in grozi, da ga bo v primeru neupoštevanja njegovih zahtev ubil ali poškodoval.

Danes je talec že vsakdo, ki vstopi na ta svet. Otrok, ki ga potegnejo iz maternice, je talec svetovnih norcev, ki vodijo 3. svetovno vojno in z rojstvom postane tudi dolžnik nekaj tisoč evrov.

med.over.net je talec nesposobnih modov. nekoč cenjen zdravstveni form dons samo še poligon za štepovanje klikov.

Meni so talci spet tisti z roba. Starejsi, brez avta, brez interneta, ki so ali preboleli covid, pa jim ne velja vec in ne smejo nikamor, niti na avtobus, niti na posto po denar, niti usesti se nekje, niti v knjiznico, nikamor. Se testirati se ne morejo, ker ne smejo na avtobus ali vlak, verjetno morajo iti 20 km pes.

Evo, to so talci. Talci vlade, ki ne sfolga navdusiti in prepricati ljudi zlepa, vlade, ki razume samo nasilje,represijo, groznje in teror.

Koliko ljudi bo cez dva dni v stiskah – me kar stisne.

Replika541, 13.09.2021 ob 16:47

Meni so talci spet tisti z roba. Starejsi, brez avta, brez interneta, ki so ali preboleli covid, pa jim ne velja vec in ne smejo nikamor, niti na avtobus, niti na posto po denar, niti usesti se nekje, niti v knjiznico, nikamor. Se testirati se ne morejo, ker ne smejo na avtobus ali vlak, verjetno morajo iti 20 km pes.

Evo, to so talci. Talci vlade, ki ne sfolga navdusiti in prepricati ljudi zlepa, vlade, ki razume samo nasilje,represijo, groznje in teror.

Koliko ljudi bo cez dva dni v stiskah – me kar stisne.

Saj pridejo take cepit v njihov kraj, kje je tu problem? Vprašanje je, zakaj še niso cepljeni, saj so imeli že vsaj 10 priložnosti? Če se pa niso, ja, potem pa njihov problem, pa naj kar bodo v stiski. Se mi nič ne smilijo.

Se strinjam.

Z repliko se strinjam, da ne bo kdo pomislu, da s tistim bebotom dufut.

Krek sigurno ni talec, je pa pravi butalec, o tem ni nobenega dvoma.

Plavi, 13.09.2021 ob 19:47

Krek sigurno ni talec, je pa pravi butalec, o tem ni nobenega dvoma.

Plavi, ne žalit butalce, naprej pa škoda besed…

Upajmo da bo izvedel. Čimprej.

Tukaj vas pa kar nekaj ni čisto zdravih.

Ne maram butlov. Sicer pa,  ali vas sploh kdo mara?

NE VE. Ve pa zelo dobro kaj pomeni ugrabitelj.

Pocakajmo da vidimo kaj bo prinesel cas. Jaz pravim, da se nobena zupa ne poje tako vroca kot se skuha.

pravi Slovenec, 14.09.2021 ob 11:44

Pocakajmo da vidimo kaj bo prinesel cas. Jaz pravim, da se nobena zupa ne poje tako vroca kot se skuha.

Na dolgi rok smo itak vsi mrtvi.

ja res je včasih so bili ti starci tako navdušeni nad masovkami, pa sindikalnimi zabavami, pa mahanjem z zastavicami. Sedaj pa ne vem nobenega navdušenja več nad ničemer.

Sicer je zelo zanimiv miselni manever, vlada je kriva, ker teh socialcev ni uspela navdušiti za cepljenje, ker oni morajo biti navdušeni, da nekaj naredijo, sicer ne delajo nič. Pa kriva je tudi, ker nenavdušeno čepijo doma. Zakaj me to spominja na razvajene otroke, ki jim niti do življenja ni, če jih nekdo stalno ne navdušuje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close