Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali kdo verjame v angele varuhe?

Ali kdo verjame v angele varuhe?

Glej zvezdice boooožje migljajo lepo. Angelci pojo 🙂

Jaz sem Angel 🙂 grem pomolit in nina nana. Nočko.

Jaz verjamem,

pa ne v smislu angelčkov ali boga.

Že celo življenje imam občutek, da me nekdo varuje. Vedno se dogodki obrnejo v mojo korist, ali vsaj ne v mojo škodo.

Sicer se da zadeva razložiti tudi na čisto logični ravni. Nikoli nisem bil konflikten, nisem delal neumnosti (sral v lastno skledo). Kar koli mi je težkega življenje prineslo, sem nekako sprejel (nisem stisnil pizde skup), in se je kasneje izkazalo kot zelo dobro za nekaj drugega. Z menoj se zelo težko skregaš (kar večino žensk razpizdi). Tudi težka ločitev se je kasneje izkazala kot ne tako zelo slaba zadeva.

Kot je rekel Aljoša Žorga prejšnji teden.  1. bodi optimističen, 2. ne jemlji življenja preveč resno, 3. redno se gibaj  ???

verjamem, ker mi večkrat kaj sporočajo, večkrat pa so me tudi že rešili. Prvič, ko sem imela zelo hudo prometno nesrečo, policaji ki so videli nesrečo (saj se je to zgodilo pred njimi) so rekli, da ne morejo verjeti, da sem živa. Ja bila sem brez poškod, le malo modric, avto totalka od spredaj in zadaj….. Jaz pa cela in živa. Potem so me rešili, ko mi je v hribih zdrsnilo in sem padla v prepad oziroma sem se k sreči ujela na skalo in visela iz skale dol, da nisem padla v prepad….. Na prehodu za pešce mi je ustavil šleper, ko sem šla čez cesto, pa je neki norec prehitel tega stoječega šleperja in ko sem stopila naprej od šleperja na prehodu, je tisti trot pridirjal in je bilo tako, kot da bi me nekdo porinil nazaj, da nisem stopila direkt pred tisti avto! Mislim, da me nekdo zelo dobro čuva! Zato verjamem, da so angeli, kdorkoli, neka višja sila pač!

Matias ne moti me,v bistvu me veseli, da verjameš vame?

Odgovor na objavo uporabnika
eden ki ve, 20.08.2025 ob 07:36

Jaz verjamem,

pa ne v smislu angelčkov ali boga.

Že celo življenje imam občutek, da me nekdo varuje. Vedno se dogodki obrnejo v mojo korist, ali vsaj ne v mojo škodo.

Sicer se da zadeva razložiti tudi na čisto logični ravni. Nikoli nisem bil konflikten, nisem delal neumnosti (sral v lastno skledo). Kar koli mi je težkega življenje prineslo, sem nekako sprejel (nisem stisnil pizde skup), in se je kasneje izkazalo kot zelo dobro za nekaj drugega. Z menoj se zelo težko skregaš (kar večino žensk razpizdi). Tudi težka ločitev se je kasneje izkazala kot ne tako zelo slaba zadeva.

Kot je rekel Aljoša Žorga prejšnji teden.  1. bodi optimističen, 2. ne jemlji življenja preveč resno, 3. redno se gibaj  ???

Vprašaj te ženske, kako se počutijo, ko jim kri spiješ, ne želiš se pa skregati. Tudi ločil se verjetno nisi kar tako in zgolj po ženini krivdi.

# Aurora111

???

Drži, kar si napisala, le krvi jim nisem pil, zakaj bi jim? Meni ste ženske na splošno všeč. Kaj bi brez vas,

Daj povej zakaj ženske razpizdi, če se ji ne uspe skregat, in ji rečeš naj dela kakor želi?

???

eden ki ve, 20.08.2025 ob 08:23

# Aurora111

???

Drži, kar si napisala, le krvi jim nisem pil, zakaj bi jim? Meni ste ženske na splošno všeč. Kaj bi brez vas,

Daj povej zakaj ženske razpizdi, če se ji ne uspe skregat, in ji rečeš naj dela kakor želi?

???

Nobena se ne skrega kar tako, razen če ima res slab dan, PMS ali osebnostno motnjo. Mogoče pri  tebi opazijo, da si neresen moški, žigolo, one pa so upale na kaj več.

Če si sprva kazal, da te zanima, jo “kuril”, potem se pa nenadoma umaknil, ni čudno, da popizdi.

Hvala vsem, ki ste delili svoje lepe misli in izkušnje z angeli. Z nami so, pa če mi verjamemo v njih ali ne, pomagati nam ne morejo če jih mi ne zaprosimo. ? Angeli varuhi so pač z nami.

# Aurora111

??

Ne vem, če sem neresen moški in žigolo. Hvala za kompliment. ?

Imam že vnuke. ?

Ti si mi odgovorila zakaj se katera skrega,

Mene pa zanima zakaj popizdi, če se ne uspe skregat z menoj.?

eden ki ve, 20.08.2025 ob 10:40

# Aurora111

??

Ne vem, če sem neresen moški in žigolo. Hvala za kompliment. ?

Imam že vnuke. ?

Ti si mi odgovorila zakaj se katera skrega,

Mene pa zanima zakaj popizdi, če se ne uspe skregat z menoj.?

Ker pustiš stvari nedorečene in nedokončane.
Če debato začneš, jo je treba tudi do zaključka spravit.
Ponavadi tako, da ima ženska prav, se razume ?

Mi imamo več, kot samo angele. Pijančke sama Marija v širclu nosi.

Prevod: šircl = predpasnik, ki se spredaj zaveže v kenguru žep in vanj spraviš pol gospodinjstva ?

Monklja, 20.08.2025 ob 10:53

Ker pustiš stvari nedorečene in nedokončane.
Če debato začneš, jo je treba tudi do zaključka spravit.
Ponavadi tako, da ima ženska prav, se razume ?

Tako je….nedorečenost bolj ubija kot prepir. Pri prepiru se lahko problem razreši, če je želja na obeh straneh. Če se pa umakneš ali pa filozofiraš ali se zaj.ebavaš, to še bolj razkuri drugo osebo.

Pa pustimo to….mene je danes zjutraj en temnolasi angel pozdravil. ?

?

Pa se nadaljujmo to našo anekdoto tu na monu.

No, da (po moško) sklepamo dalje. Ženska začne debato z menoj s problemom (ki pred 1 minuto sploh še ni obstajal ) in ko jo nato (z nasmehom  na obrazu) na to opozorim opozorim, in ji (dobre volje) rečem naj naredi kot sama želi, ona popizdi na mrtvo.

Potem jo potolažim, da naj se pomiri in da se za žensko obnaša čisto normalno. Popizdi še bolj. Sem še bolj dobre volje, in ji predlagam, naj sama odloči, ali se za žensko obnaša normalno ali nenormalno.

???

Angeli gotovo so in te spremljajo v onostranstvo. Če čutijo, da imaš na Zemlji še kakšen opravek, te vrnejo na zemljo in še ne greš v onostranstvo.

Doživetje je bilo silno živo in resnično.

eden ki ve, 20.08.2025 ob 11:32

?

Pa se nadaljujmo to našo anekdoto tu na monu.

No, da (po moško) sklepamo dalje. Ženska začne debato z menoj s problemom (ki pred 1 minuto sploh še ni obstajal ) in ko jo nato (z nasmehom  na obrazu) na to opozorim opozorim, in ji (dobre volje) rečem naj naredi kot sama želi, ona popizdi na mrtvo.

Potem jo potolažim, da naj se pomiri in da se za žensko obnaša čisto normalno. Popizdi še bolj. Sem še bolj dobre volje, in ji predlagam, naj sama odloči, ali se za žensko obnaša normalno ali nenormalno.

???

Mogoče je ta ženska že od prej kuhala kakšno zamero in je samo čakala priložnost za izbruh jeze. Kaj pa veš, kaj je imela za bregom.

Sicer pa en nasvet….kadar je vulkan pred izbruhom ali že bruha lavo, se elegantno čim prej umakneš brez razprave in brez komentiranja, da to ni ženstveno vedenje.

crazyfrog, 20.08.2025 ob 07:49

Matias ne moti me,v bistvu me veseli, da verjameš vame?

Seveda verjamem vate, predvsem zaradi modrosti, ki pride s starostjo in sivimi lasmi. ? Ali bi raje bila s temi angelčki, ki se ne starajo, ker te bodo vedno imele dovolj vernih oboževalcev… ?

.https://www.youtube.com/watch?v=HTzGMEfbnAw

# Aurora111

No, saj zame so tej izbruhi lave že stvar preteklosti. ?

Kot sem že nekje napisal, so ženske meni na splošno všeč, sem tudi danes večinoma v ženski družbi, se dobro počutim in tudi znajdem v njihovi družbi.

Si pa lepo izbrala izraz: “to ni ženstveno vedenje ” (in ne žensko vedenje)

eden ki ve, 20.08.2025 ob 12:38

# Aurora111

No, saj zame so tej izbruhi lave že stvar preteklosti. ?

Kot sem že nekje napisal, so ženske meni na splošno všeč, sem tudi danes večinoma v ženski družbi, se dobro počutim in tudi znajdem v njihovi družbi.

Si pa lepo izbrala izraz: “to ni ženstveno vedenje ” (in ne žensko vedenje)

Eh, v pretežno ženski družbi je fajn samo, če si moški. ?

Ko smo že pri varuhih, je zanimivo to, da so se v mojem življenju vedno pojavljali v obliki mačke. ?

# Aurora111

Ja, res je lepše v ženski družbi, če si moški. Ko se je še praznovalo 8. marec, dan žena, so v podjetju mene določili, da sem hodil od pisarne do pisarne in pocmokal tajnice s šopkom mačic v drugi roki. Pa še vedno sem rad veliko govoril, to tudi pali.?

eden ki ve, 20.08.2025 ob 13:25

# Aurora111

Ja, res je lepše v ženski družbi, če si moški. Ko se je še praznovalo 8. marec, dan žena, so v podjetju mene določili, da sem hodil od pisarne do pisarne in pocmokal tajnice s šopkom mačic v drugi roki. Pa še vedno sem rad veliko govoril, to tudi pali.?

A to veš, da večina žensk sploh ne mara tega cmokanja ob 8. marcu ali za novo leto? To samo igrajo, da jim je kul. Razen, če si zelo fejst.?

Verjamem! Podobno kot 5590, sem imela v življenju kar nekaj situacij, ko ne bi smela preživeti. 1 % preživetja, če preživim, ne bom več normalna, niti podobna človeku. So imeli v cerkvi zame mašo, ko sem bila skoraj mrtva. Pa kasneje v življenju nenormalno veliko (ne)srečnih naključij, ko bi morala umreti, biti invalid,…, ja, absolutno verjamem, da me nekdo že vse življenje čuva in bdi nad mano.

No, pri meni se je pa to zgodilo ob mojem rojstvu, ker sem preživela kljub težkim okoliščinam.

Matias komad je dobr, drugo pa nimam komentarja.

Kljub samim stresom  in šokom, verjamem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close