Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali kdo ve

Ali kdo ve

Ali kdo ve kakšen je dr. Šteblaj psihiater na polikliniki v Ljubljani?Vpisana sem pri njemu pa sploh ne vem kakšen je. Če ga kdo bolje pozna naj kaj pove, če se da z njim kaj pogovorit ali je bolj tako tako.

Moje mnenje je, da moraš vsakega psih*** sama spoznati. Ker nekdo, ki je recimo meni super, je lahko tebi totalno zanič. Ja, je kar težko zadeti terno 🙂

ŠTEBLAJ JE KATASTROFA,TREBA MU JE DAT LOPATO V ROKE IN NAJ DELA.
IMA PA NEKAJ SVOJIH PACIENTOV, KATERIM ZRIHTA PENZIJO, V OZADJU JE KUVERTA!
MISLI, DA JE BOG, A TA MU BO SLEJ KOT PREJ VRNIL SVOJE!
NAJ SE MUČI, ČIMDLJE NA TEM SVETU.

Gospa ste do zdaj najbrz ze ugotovila, da je to psihiater stare garde, kateremu je zal, da se ne podeluje vec elektrosokov. Ne trpi smeha in dobre volje. S kolegico sva se smejali na njegovem hodniku, sva bili poklicani takoj v ambulanto po pomirjevala. Paciente zastruplja z zdravili do skrajnih meja, ki jih posameznik se prenese, dokler povsem ne kolapsira. Totalno brez obcutka do ljudi. Psihopatska osebnost, ki se izzivlja nad nemocnimi. Meni je predpisal 150 kaplijc haldola vecerne doze plus kup drugih zdravil, a imam 150 cm. Je to normalno? Upam, da gre cim prej v pokoj, ker je naredil ze prevec skode! Tudi nepopravljive!

da se za zdravlje obratiš na:

https://povijest.hr/hrvatska/mirila-pocivalista-dusa-velebitskih-gorstaka/

………….ne ukvarjam s tem………….

Anton Šteblaj,Matija Dekleva,Matjaž Košorok,Vanja Fran Rejec.Samo stran od naštetih in njim podobnih norcev.

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close