ali kdo uživa Maco – kakšni so učinki?
Izdelek je 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} iz korena Maca iz Peruja (Lepidum Meyenii) ekološke pridelave. Maca v prahu vsebuje rumeno, rdečo in črno maco, rastlina raste nad 4100 metri, kultivirana je tradicionalno in po metodi 5-letnega kolobarjenja in brez uporabe pesticidov.
In to ni McDonalds , hahahahaha.
jaz jo uživam. Ja, so spremembe in to kar precejšnje, samo ne pričakovati, da bodo čez noč. Jaz jo zdaj uživam že pol leta.
Jaz sem si temeljito prebrala tuje foume, da sem prepoznavala tudi stranske simtome in zamnjševala količino in potem rahlo povečevala … ampak zelo počasi.
Nikakor ni to c vitamin iz lekarne, kjer ne čustiš nobenega učinka.
Predlagam ti, da se temeljito informiraš in poudarjam, na slovenskih straneh je koristinih informacij zelo malo.
Se pa izplača.
…odkar jem samo lokalno pridelano hrano (večino pridelamo doma, nekaj kupimo od kmetov), se počutim deset let mlajšo…to počnem dobro leto, zdravstveno sem odlično, nimam nobenih težav, še artritične bolečine popuščajo….
…ne, ne bi jedla nobenih posušenih in zmletih čudežnih korenin z drugega konca sveta, ker imamo doma dovolj tega
…če bi si navrtali korenine regrata in si jih pripravili za očiščevalno kuro ali pa nekaj časa pili koprivov ali brezov čaj, bi bil učinek enak….pa še na vsakem travniku raste, zastonj:)
Kje pa kupujete, zakaj ne uporabljaš še ti?[/quote]
DM ali pa http://www.maca.si
Jaz načeloma ne nucam 😀 Je pa stvar:
– precej groznega okusa in jo žena pije s pomarančnim sokom
– ni najcenejša, pa najprej poskrbimo za nujne primere 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.