Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali kdo uživa Maco – kakšni so učinki?

ali kdo uživa Maco – kakšni so učinki?

Berem, kako dobro je uživanje Mace – pa me zanima, če ima kdo že kakšne pozitivne izkušnje s tem?

Kakšen strup pa je to?

Ima približno tak učinek, kot pred leti voda iz informiranih kozarcev. Ali danes iz Flaške…

Dobro že mogoče, zdravo pa ni. Kar je dobro, ni nujno zdravo. Primeri dobre hrane, ki ni niti najmanj zdrava: pomfri, hamburger, nezdrave sladice, itd.

Izdelek je 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} iz korena Maca iz Peruja (Lepidum Meyenii) ekološke pridelave. Maca v prahu vsebuje rumeno, rdečo in črno maco, rastlina raste nad 4100 metri, kultivirana je tradicionalno in po metodi 5-letnega kolobarjenja in brez uporabe pesticidov.

In to ni McDonalds , hahahahaha.

jaz jo uživam. Ja, so spremembe in to kar precejšnje, samo ne pričakovati, da bodo čez noč. Jaz jo zdaj uživam že pol leta.

Jaz sem si temeljito prebrala tuje foume, da sem prepoznavala tudi stranske simtome in zamnjševala količino in potem rahlo povečevala … ampak zelo počasi.

Nikakor ni to c vitamin iz lekarne, kjer ne čustiš nobenega učinka.

Predlagam ti, da se temeljito informiraš in poudarjam, na slovenskih straneh je koristinih informacij zelo malo.

Se pa izplača.

Tudi zelena mušnica raste naravno. Česar ne poznam, ne uživam.

A lahko poveš kakšne stranske učinke ima oz. kaj si o tem prebrala?

Moja žena uživa in so opazni pozitivni učinki na počutje in življenjsko energijo.

Kje pa kupujete, zakaj ne uporabljaš še ti?

Sem jemala, neko tujo, uvoženo. Učinek? Nisem ga ravno prepoznala.
Potem sem kupila slovensko verzijo mace, pakira eno naše podjetje in po prvem užitju mi je bilo slabo pol dneva. Brez heca. In sem vse vrgla stran.

…odkar jem samo lokalno pridelano hrano (večino pridelamo doma, nekaj kupimo od kmetov), se počutim deset let mlajšo…to počnem dobro leto, zdravstveno sem odlično, nimam nobenih težav, še artritične bolečine popuščajo….

…ne, ne bi jedla nobenih posušenih in zmletih čudežnih korenin z drugega konca sveta, ker imamo doma dovolj tega

…če bi si navrtali korenine regrata in si jih pripravili za očiščevalno kuro ali pa nekaj časa pili koprivov ali brezov čaj, bi bil učinek enak….pa še na vsakem travniku raste, zastonj:)

Kje pa kupujete, zakaj ne uporabljaš še ti?[/quote]

DM ali pa http://www.maca.si

Jaz načeloma ne nucam 😀 Je pa stvar:
– precej groznega okusa in jo žena pije s pomarančnim sokom
– ni najcenejša, pa najprej poskrbimo za nujne primere 🙂

Učinek približno tak, kot če bi enemu ljudstvu iz Andov drago prodal prah iz jurčkov in jim razložil, da je dober za vse bolezni. Al pa Kitajcem robide, tako kot pri nas prodajajo goji jagode.

Hint: drag placebo in zaslužek za iznajdljive.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close