Ali kdo uporablja erekcijski obroček
Obroček je super!
Izliva sicer ne zadržuje, vsaj pri naju je, vendar se s fantom precej zabavava z njim.
Super je, še sveti se v temi in enostavno uživam, v tistih vibracijah 😉
Sicer pa načeloma obstajata dve vrsti;
obroček iz lateksa/gume, ki je zelo raztegljiv, ponavadi ima še mali vibratorček zgoraj (supeer!), včasih ima tudi lučko, mišljen je za zabavo, vibracije in dodaten užitek obeh,
in manj raztegljiv obroček iz trše gume itd, kateri je mišljen bolj za sado mazo igrice.
Obročki so kul sam ne spet vsaki. Tiste neka vibre zadeve so kr neki. Premehak je kakor je že nekdo prej napisal poleg tega se pa še hitro raztegne. Sva ga probala z punco in nama je blo kr neki Pred kratkim sem si nabavil neoprenskega, ki nima spojev in je zakon zadevca. My new best friend 🙂 Aja pa gumasta verzija, ki ti sproti masira še presredek med anusom in modi je tud uredu. My second best friend 🙂
Jest sm ga tlele dobil. Maš dve velikosti tko, da zmer najprej obseg 🙂 Drugač brez spojev so tudi kovinski, sam tam je pa treba pazit na velikost, ker ni elastičen. Če bo premejhn bo bolel, če bo prevelik ni efekta 🙂
Moram reči, da sem bil zelo skeptičen, ko sem bral o tem. Izkazalo se je, da za malo denarja ponuja točno to za kar je namenjen. Trden kot skala, le v prvo nisem izbral prave velikosti.
Forum je zaprt za komentiranje.