Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali kdo uporablja erekcijski obroček

Ali kdo uporablja erekcijski obroček

…da si ga okol gležnja natakneš, baje.

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Obroček je super!
Izliva sicer ne zadržuje, vsaj pri naju je, vendar se s fantom precej zabavava z njim.
Super je, še sveti se v temi in enostavno uživam, v tistih vibracijah 😉

Sicer pa načeloma obstajata dve vrsti;
obroček iz lateksa/gume, ki je zelo raztegljiv, ponavadi ima še mali vibratorček zgoraj (supeer!), včasih ima tudi lučko, mišljen je za zabavo, vibracije in dodaten užitek obeh,
in manj raztegljiv obroček iz trše gume itd, kateri je mišljen bolj za sado mazo igrice.

Obročki so za tiste z malimi ku*ci, ki delajo v raztegnjenih pi*kah.

Obročki so kul sam ne spet vsaki. Tiste neka vibre zadeve so kr neki. Premehak je kakor je že nekdo prej napisal poleg tega se pa še hitro raztegne. Sva ga probala z punco in nama je blo kr neki Pred kratkim sem si nabavil neoprenskega, ki nima spojev in je zakon zadevca. My new best friend 🙂 Aja pa gumasta verzija, ki ti sproti masira še presredek med anusom in modi je tud uredu. My second best friend 🙂

kje si pa dobil tistega brez spojev? sem želela dragemu danes v veneri nabavit pa niso mel 🙁 nama je tudi vredu z obročkom vendar vibra off. poleg tega, da ne zadane popolnoma mojega klitorisa, mi je čudno, ko vibrira cel penis.

Jest sm ga tlele dobil. Maš dve velikosti tko, da zmer najprej obseg 🙂 Drugač brez spojev so tudi kovinski, sam tam je pa treba pazit na velikost, ker ni elastičen. Če bo premejhn bo bolel, če bo prevelik ni efekta 🙂

Kaj pa set kovinskih? En okoli jajc, en okoli bata in en na glavici?
A je to kdo probal?

Sem že gledal ampak ne vem. Moti me pri kovini, da ni raztezna. Se pravi, če je gor in začne žulit je kriza najbrž dol dobit 🙂 Bomo enkrat probali, če bo pa kriza se pa gasilce s kleščami pokliče 🙂

Kovinski okoli penisa in jajc je super.Lahko ga nosiš celi dan tudi ko nomaš erekcije,če imaš pravo velikost.

Zdravo…
Tud men je ušeč kovinski. A ga pol kr ceu dan noste?

Moram reči, da sem bil zelo skeptičen, ko sem bral o tem. Izkazalo se je, da za malo denarja ponuja točno to za kar je namenjen. Trden kot skala, le v prvo nisem izbral prave velikosti.

jaz nosim kovinskega ki je okoli jajc in penisa že več kot leto In je super stvar.
sploh pa na FKK plaži, če je fino vroče 🙂

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close