Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali kdo uporablja erekcijski obroček

Ali kdo uporablja erekcijski obroček

Zanima me, če je kdo med vami, ki uporablja erekcijski obroček za penis? Povejte ali se pri vas obnese in če kaj pomaga proti prezgodnjemu izlivu.

Pravijo da je kar v redu zadeva nimam pa izkušenj. Ja dobrodosšli tisti, ki jih imate.

Ne pomaga. Zagotavlja pa dobro stanje napetosti.

Pa ne da ga rabiš??? ;)))

Le zakaj?????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Se mi ga splača nabavit ali ne?

Če ga rabiš, potem ga nabavi. Jaz sem ga samo preizkusil in mi preveč stoji. Uporabljam pa ga ne. 🙂

A sploh lahko PREVEČ……stoji ?!?!?

Erekcijski obročki se uporabljajo za vzdrževanje erekcije, kot je nekdo napisal, pomagajo pri vzdrževanju “napetosti”. Da bi pa pomagali pri prezgodnjem izlivu pa žal ne, bo treba kej drugega probat. 🙂

Bad ideas indicate an open mind...

Računaj, da kri stalno pumpa v penis, če jo zadržuje malček preozek obroček zadeva precej dobro stoji 🙂

Ajovec … če si ga kupiš, kupi tistega s ‘čebelico’, da bo še ona zadovoljna! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni isto.

kaj ni isto?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tisto s čebelco ali pa obroček.

’tisto’ je obroček z vibra maserčkom. 🙂

Ja, ampak obroček pri “čebelici” ne more imeti prave funkcije glede zadrževanja erekcije, ker je premehak. 🙂

tega pa jaz ne vem, ker nimam težav z erekcijo. ti bom kar verjela na besedo. :)))

no še vedno lahko oboje natakneš, da ne zavajamo javnosti 🙂

’tisto’ je obroček z vibra maserčkom. :)[/quote]

’tisto’ je obroček z vibra maserčkom. :)[/quote]

Matr obvladate gumijaste pripomočke. Mesa sploh ne rabite več. Lahko vse to na leseno palico nanizate in je.

dej predlagaj moderatorju, da se lahko piše na forumu SVM samo o fafanju, praznenju in misionarskem položaju. pa dopiši, da lahko uživa samo dec! vse ostalo je prepovedano!!

zadovoljen tadej??? ti to prođe??

Pomiri se, daj.

Jaz ga uporabljam in kadar si ga nataknem mi sploh ne pride tako hitro, traja tudi po uro in več. Fenomenalno!!!

sam neč ne pomaga

zakaj pa je sploh namenjen?

leta letijo - iščem stevardeso

a si huda?

leta letijo - iščem stevardeso

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close