Ali kdo od vas hodi sam(a) na dopust?
Jaz včasih.
Ko sem bil samski sem bil po cele tedne – včasih tudi mesec – sam na dopustu. Bilo je zelo prvinsko, počutil sem se kot ena verzija prvobitnega človeka. Spal, lovil ribe, kuhal, pomival, nabiral stvari po grmovju, veslal, spet spal, lovil… super je bilo. Čisto drug življenski ritem. Včasih po nekaj dni nisem videl drugih ljudi.
Zdaj pa tudi po kakšen teden – kadar draga ne more (oz. ne more toliko časa), malo podaljšam skupni dopust ali pa grem prej da pripravim zadeve.
Cel dan jadram, berem, plavam, spim, kuham, perem… itd.
Saj si lahko par ur sam s seboj.Ali en dan.Da uživaš po svoje.Kar je več, je dolgočasno.Kaj boš delal en teden sam na morju? Boš nadlegoval tujce?
Je pa ja fino iti na morje z družino ali s prijateljicami, ko klepetaš v morju in obenem plavaš , potem se našminkaš in greš na kolo in v mesto na koncert , ki je zunaj?
[/quote]
Kaj boš delal sam? Preberi moj zgornji odgovor… pa imaš eno možnost.
Ja, klasično vprašanje: Kdaj greste na morje/Ali ste že bili na morju.
Moram pa priznati, da tudi jaz ne bi šla sama za en teden “na morje”. Pravzaprav ne bi šla niti v dvoje ali z družino, ko smo že pri tem.
[/quote]
O jaz pa bi šla, recimo na Kanarske otoke, en teden sploh ne bi bil dovolj, ker bi hotela vse otoke oblazit pa se povzpet na številne vrhove :).
Izkoriščevalk ne vzamem s sabo. Ravno tako te jaz ne bi izkoristil ☺
[/quote]
Saj za kakšno hrano, pijačo,….bi častla. Če bi bila pa v kakšnem bungalovu ali prikolici, bi pa še kuhala, kaj oprala,….. Nisem lena, stara pa 26.
Meni je vseeno, koliko je fant, moški star, sama pač nerada hodim na dopust. Na resnega partnerja pa zaenkrat pomislim ne, dokler se ne preselim na svoje.
Saj za kakšno hrano, pijačo,….bi častla. Če bi bila pa v kakšnem bungalovu ali prikolici, bi pa še kuhala, kaj oprala,….. Nisem lena, stara pa 26.
Meni je vseeno, koliko je fant, moški star, sama pač nerada hodim na dopust. Na resnega partnerja pa zaenkrat pomislim ne, dokler se ne preselim na svoje.
[/quote]
To se že boljše sliši. Daj kontakt, mogoče se zmeniva.
[/quote]
mrbit bi pa šlo … če zgledaš tako, da bi te lahko spotoma še oddajal ☺
Saj si lahko par ur sam s seboj.Ali en dan.Da uživaš po svoje.Kar je več, je dolgočasno.Kaj boš delal en teden sam na morju? Boš nadlegoval tujce?
Je pa ja fino iti na morje z družino ali s prijateljicami, ko klepetaš v morju in obenem plavaš , potem se našminkaš in greš na kolo in v mesto na koncert , ki je zunaj?
[/quote]
Ne razumem, zakaj bi nadlegovala tujce, če želim mir in mi ni do komunikacije? Berem, plavam se sprehajam, kolesarim, grem v fitnes in na masažo.
[/quote]matejzanjo@protonmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.