ali kdo obžaluje, da je šel na lasersko odpravo dioptrije
dobrovidim, 11.12.2018 ob 08:49
jaz sem šla pred 5 leti v Zagreb, klinika Svijetlost in ne ni mi žel, niti za trenutek mi ni bilo žal. prej sem imela dioptrijo -4 in nisem nič videla, takoj po operaciji (ki traja 10 minut) sem lahko videla koliko je ura, na steni. Najlepše je ko se ponoči zbudiš in vidiš čez moževo ramo na drugo stran postelje da lahko spiš še pol urice , ker prej sem vedno njega zbujala 🙂
in pa ne zarosijo se ti šipice ko prideš iz mrzlega na toplo, pa športaš lahko brez omejitev
in pa še en kup prednosti…
Od operacije bo zdaj že deset let! En dan mi ni bilo žal! Vidim zelo dobro še vedno in ZELO sem zadovoljna
Meni so operirali -5, malo cilindra, po metodi Lasik v Optical Expresu v Zagrebu. Čez eno leto sem bila zopet na očalih, zdaj mineva 9 let, vid se konstantno slabša, lani sem imela celo vnetje očesnega živca. Brez sonćnih očal nikamor, vid ponoči kljub očalom slab, voziti upam samo podnevi.
Meni ni zneslo. Vsaka OP je rizik. Veliko ljudem pomaga, meni pač ni.
ne obzalujem, 11.12.2018 ob 08:48
Operirana pred 16 leti, moja dioptrija takrat je bila cca. -7,5 in cilinder. SEdaj je moja dioptrija +0,25, občasno potrebujem očala za računalnik (po celem dnevu sedenja pred ekranom).
Ne obžalujem, niti za trenutek. Je pa treba dobro premislit, kam na operacijo.
Kje ste bili na operaciji in kakšna tehnologija?
Forum je zaprt za komentiranje.