Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali katera uporablja dišavne perlice Lenor?

Ali katera uporablja dišavne perlice Lenor?

Kateri vonj vam je najljubši?
Ali samo odišavijo perilo, ali ga tudi zmehčajo kot mehčalci?
Hvala.

Jaz uporabljam sedaj en mesec. Imam svetlo modrega. Drugih se nisem preizkusila. Mehcalca ne dodajam, pa je perilo mehko in disece. Zelo zadovoljna z zadevo.

Ja, uprabljam: vonja Fresh ( turkizno zeleni) in Lavish ( zlat).

Meni super, ker ne paca več prčnega strja s sluzavostjo mehčalca po ceveh.

Sem si pa nakupila zadnjič eno orng zalogo ( en cel plato, 12 kosov) v češkem Tesco- tavelika embalaža, 375 gramov je bila v akciji po 3, 70 eur. Pri nas je pa 275 gramska med 5,99 in 6. 99 eur redna cena , akcija ne manj kot 4,90 eur…..

Tudi v Avstriji v BIPA drogeriji pred cca 2 mesecema je bila akcijska cena za 275 gr 3.90 eur + dodatnih 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na celoten nakup z njihovo lojalnosno kartico ( jo imam).

Pa saj to je tudi namesto mehčalca :)))))

Jaz sem v BIPI (Klagenfurt), 2 krat že dala delati lojalnostno kartico (izpolnila obrazec) in sem potem nekaj časa koristila popuste kar s papirnato kartico, a je tudi ta kar naenkrat prenehala veljati. Plastične mi niso pa nikoli poslali!? Čudno!
Prvič sem jo dala delati pred 3 leti, drugič pol leta nazaj.
Ima kartico od Merkur Ihr Markta, Penny Shopa, Bille … vse brez problema, v Bipi pa tak odnos do strank. Čudno!

Te perlice niso namesto mehcalca. So namenjene lepsemu vonju perila.

Bedarija

JAZ PA uporabljam le alkoholni kis in je tudi mehko perilo in nič ne smrdi…..

Dobro zate – jaz in moja družina ne prenesemo vonja in občutka perila po uporabi kisa….. Uporabljam pa Lenor perle.

Jaz sem v BIPI (Klagenfurt), 2 krat že dala delati lojalnostno kartico (izpolnila obrazec) in sem potem nekaj časa koristila popuste kar s papirnato kartico, a je tudi ta kar naenkrat prenehala veljati. Plastične mi niso pa nikoli poslali!? Čudno!
Prvič sem jo dala delati pred 3 leti, drugič pol leta nazaj.
Ima kartico od Merkur Ihr Markta, Penny Shopa, Bille … vse brez problema, v Bipi pa tak odnos do strank. Čudno!
[/quote]

Čudno – jaz sem jo dala naredit lani v BIPI v centru Siersberg pri Grazu – dobila tudi plastično kartico, funkcionira OK…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close